Nemecko v SMÚTKU: Zomrela princezná Elisabeth von Bismarck
08 | 06 | 2023 I Ivan MIhale

Vo veku 84 rokov zomrela nemecká princezná Elisabeth, manželka princa Ferdinanda von Bismarck.

ej úmrtie v stredu potvrdila rodina, informuje TASR na základe správy agentúry DPA. Informáciu o smrti princeznej ako prvý priniesol nemecký bulvárny denník Bild. Rodina to vzápätí potvrdila s tým, že princezná Elisabeth zomrela ešte v noci na pondelok.

Rodená Belgičanka Elisabeth Lippensová sa v roku 1960 vydala za princa Ferdinanda von Bismarck (1930 – 2019), pravnuka Otta von Bismarcka, nemeckého kancelára z rokov 1871–1890. Mali spolu štyri deti: Carla-Eduarda, Gottfrieda, Gregora a Vanessu.

Vášňou princeznej Elisabeth bola „motýlia záhrada“ v historickom sídle Bismarckovcov v okrese Friedrichsruh na severe Nemecka. Celé roky sa starala o tropickú zimnú záhradu a 800 motýľov zo 40 rôznych druhov, píše DPA.

Počas najbližších dní sa treba pripraviť na PEKLO: Búrky potrápia CELÉ Slovensko
Meteorológovia vydali výstrahy pred búrkami pre celé územie Slovenska. Hladiny riek môžu začať stúpať. Hrozí aj silný vietor a krúpy. Podľa meteorológov sa môžu vyskytnúť búrky, intenzívne prehánky i výdatnejší dážď. Búrky môžu byť spojené s... Čítať ďalej
08 | 06 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme