Naštvaný Robert Fico odkazuje Zuzane Čaputovej!
04 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Strana SMER - SSD avízuje tlačovú besedu na tému: NATO vstupuje do kampane proti SMERU - SD. Robert Fico sa pred samotnou besedou prihovára k prezidentke Zuzane Čaputovej a posiela odkaz! 

Tlačová konferencia predstaviteľov strany Smer-SD a spolupracovníčky v oblasti zahraničnej politiky Moniky Soročinovej sa uskutoční dnes, v nedeľu 4. júna o 10.00 h v centrále strany na Súmračnej 25 v Bratislave. Téma: NATO vstupuje do kampane proti Smeru-SD.

PO NAŠEJ ZAJTRAJŠEJ TLAČOVEJ KONFERENCII (10. h) BY PREZIDENTKA MALA ZVÁŽIŤ SVOJE ZOTRVANIE VO FUNKCII. OBJEDNAŤ SI V ZAHRANIČÍ KAMPAŇ PROTI SLOVENKÁM A SLOVÁKOM MÔŽU LEN SLUHOVIA CUDZÍCH ZÁUJMOV. Zdôrazňuje na sociálnej sieti Robert Fico, predseda strany SMER - SSD.

"Prezidentka Čaputová sa hnevá, keď ju označujeme za slúžku cudzích záujmov. A to čo bolo, čo ste pani prezidentka porozprávali bruselskému webu Politico?" Pýta sa Fico.

"Že vraj Slovensko riadi ruská propaganda. Ale to bez dôkazov tvrdí americká a bruselská propaganda a Vy ste jej hlásnou trúbou. Už sa spamätajte!" Odkazuje Zuzane Čaputovej.

"Ste slovenská prezidentka a na prvom mieste musia byť u Vás záujmy Slovenska a nie Ukrajiny. Prečo urážate Slovákov, že majú iný názor, ako je ten Váš, čisto americký?" Pýta sa Robert Fico.

"Ľudia nie sú hlúpi, stretol som stovky, tisíce ľudí, ktorí sú múdrejší a vyspelejší ako Vy a mali by ste sa od nich učiť a nie ich označovať za nepriateľov demokratického sveta. Zajtra o 10. h si pani prezidentka pozrite našu tlačovú konferenciu. Budeme hovoriť o tom, čo ste si objednali spoločne s Matovičovou a Hegerovou vládou proti Slovensku v zahraničí! Po tom, čo zajtra ukážeme, by ste mali odstúpiť z funkcie!" Odkazuje predseda strany SMER - SSD, Robert Fico, prezidentke SR, Zuzane Čaputovej.

BRATISLAVA ANI ZĎALEKA NIE JE PROGRESÍVNA!

"Rodičia s deťmi sa v Petržalke nabili energiou a presvedčili, že naše tradičné hodnoty a ľavicový pohľad na svet má silné zázemie aj v Bratislave a my sa o ňu vo voľbách s progresívcami s chuťou politicky pobijeme!" Informovala strana SMER - SSD na sociálnej sieti Facebook.

Strana SMER - SSD zorganizovala k sviatku všetkých detí, ktorý si každoročne pripomíname 1. júna spoločné stretnutie. Video je samo o sebe dôkazom, ako to napokon dopadlo:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik