NEUVERÍTE! GEORGOVI SOROSOVI OD SLOVÁKOV, S LÁSKOU ZUZANA
05 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

To ani nemôže byť pravda! Mimovládna organizácia Georga Sorosa Nadácii otvorenej spoločnosti dostala od Čaputovej vlády finančnú injekciu. Z tej cifry sa vám zakrúti hlava.

"Čaputovej odborníčka a dočasná ministerka práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky, SOŇA GABORČÁKOVÁ, poskytla mimovládke Georga Sorosa - Nadácii otvorenej spoločnosti, nenávratný finančný príspevok vo výške 21 706 898, 89 EUR!!!!!" Na takéto obrovské číslo upozornil na sociálnej sieti bývalý policajný prezident Tibor Gašpar.

"Pre Slovákov je špajza prázdna, no pre mimovládky to neplatí. Ktovie k čomu im to je takto pred voľbami?" rozmýšľa Gašpar a pridal aj dôkaz.

Orgie koncentrovanej sprostosti alebo traumy Ficofóbov
Upršané ráno, na plánovanú robotu vonku so zbíjačkou to nevyzerá. Tak aspoň rýchla prehliadka novín a informácií v nich. A ešte nejakých archívnych relácií, na ktoré nebol čas v ich premiére. Prvý dojem - orgie. V staroveku išlo o obrady konané vo... Čítať ďalej
05 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik