Roman Michelko: Najnovšia posila SNS (VIDEO)
03 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Andrej Danko, predseda SNS na tlačovej besede oznámil ďalšiu významnú posilu na kandidátke do predčasných septembrových volieb – je ňou politológ, spisovateľ a vydavateľ Roman Michelko.

Prilož ruku k dielu

Po tom, ako Danko zrekapituloval najnovšie hriechy bývalej vládnej koalície pripomenul, že ešte vo funkcii predsedu NR SR Michelka, ako kritika, pozýval priložiť ruku k dielu. Michelko „hodenú rukavicu“ prijal a Danko ho vníma, ako veľkú posilu.

„Je to jeden z ľudí, ktorí doteraz kritizovali, ale odteraz ide s nami do boja, pretože si uvedomuje, aká ťažká situácia na Slovensko prichádza,“poďakoval Andrej Danko Michelkovi.

Slovensko na ceste k pokoju

Svoje ťažké a veľmi dobre zvážené rozhodnutie Michelko zdôvodnil tým, že od minulých volieb tu boli pri moci tí, ktorí by mohli z morálnych výšin niekoho kádrovať.

„Ukázali sa, ako vláda diletantov a chaosu. Je najvyšší čas ich vystriedať a dať šancu Slovensku,“hovorí Michelko, pre ktorého je veľkou cťou byť na jednej kandidátke s ľuďmi, ako Huliak, Šimkovičová, či Adam Lučanský. SNS sa podľa neho stane stranou, ktorá namiesto chaosu a rôznych neoliberálnych experimentnov Slovensko dovedie do pokojných vôd.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik