LIBERÁLI UŽ VO SVOJICH ÚTOKOCH NA DEMOKRACIU PREKONÁVAJÚ AJ FAŠISTOV
02 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Je fascinujúce, ako liberálne médiá obhajujú všetky totalitné praktiky, aké si len viete predstaviť - stačí, že sú namierené proti Smeru alebo proti alternatíve. Reaguje podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha vo svojom statuse na sociálnej sieti na liberálnu "misiu 21" v Bruseli - "Poprosím Mila, Púchovského a Trnku, aby o tomto strašnom statuse informovali centrálu NATO, sme všetci úplne že najhybridnejšia hrozba, treba na nás zjavne poslať tanky!"

Slovensko to vidí!

A Blaha sa pustil do vymenovávania: "Obhajujú kriminalizáciu iných názorov, čo je typický znak každého fašizmu. Obhajujú likvidáciu opozičných médií - veď si spomeňte na to, ako aplaudovali, keď štát perzekuoval Hlavné správy či Hlavný denník. Presne ako fašisti. Obhajujú zneužívanie trestného práva na lynčovanie opozície. Aj túto disciplínu mimoriadne obľuboval istý Adolf Há. A najnovšie obhajujú aj to, že štátni úradníci pozývajú vojenské spolky, aby spacifikovali nepohodlnú opozíciu a intervenovali do volieb."

Opozičný poslanec upozorňuje, že donedávna sa tvrdilo, že takéto pozývacie listy sú prejavom vlastizrady. "Najnovšie je to ale v móde a liberáli to zbesilo obhajujú. Bravó, aké je ľahké prepracovať sa za pár rokov od liberalizmu k fašizmu. Ešte aj oprášili starý fašistický pozdrav Sláva Ukrajine - aká irónia," komentuje Blaha.

Podporu občanov vraj nepotrebujú! Ach, ako sa mýlia

Ale v jednej veci sa novodobým liberálom podarilo podľa smeráka zájsť ešte ďalej ako fašisti. Fašisti sa snažili dostať masy na svoju stranu, no liberáli ľuďmi až tak veľmi pohŕdajú, že väčšinu národa označia za dezolátov a vyhlásia, že sú hrozba. 

"Takúto aroganciu si nedovolil ani Benito vo svojich najtotalitnejších chvíľach. Oni neuveriteľne uleteli - obhajujú číru totalitu. A vraj "liberáli"," krúti hlavou Blaha a dodáva: "To, ako dnešní liberáli likvidujú demokraciu, je snáď ešte väčší extrém ako za fašizmu."

SNS: Vysporiadať sa s mimovládkami nebude také ťažké
S mimovládnymi organizáciami financovanými zo zahraničia a s novinami ako Denník N sa podľa podpredsedníčky SNS bude Slovenská republika musieť po voľbách vysporiadať. Ako? Dagma Kramplová tvrdí, že veľmi jedoducho. Kramplová po tlačovej besede... Čítať ďalej
01 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik