NEFOTIŤ, NEFILMOVAŤ! Začínajú sa rozsiahle presuny vojenskej techniky. ČISTO CVIČNE
29 | 05 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Na východnom Slovensku bude možné v nasledujúcich dňoch vidieť rozsiahle presuny techniky a materiálu. Ide o súčasť cvičenia Ozbrojených síl (OS) SR Alertex 2023, ktorá má preveriť spôsobilosť logistických útvarov zorganizovať a vykonať presun. TASR o tom informoval ich hovorca Štefan Zemanovič.

"Z tohto dôvodu bude v nasledujúcich dňoch, najmä na východnom Slovensku, možné vidieť rozsiahle presuny techniky a materiálu," uviedol Zemanovič. Vyzval ľudí, aby v prípade kontaktu s presúvajúcimi sa kolónami dodržiavali pravidlá cestnej premávky a pokyny sprevádzajúcich vozidiel.

Nefotiť, nefilmovať!

"Filmovaním a fotografovaním vojenských vozidiel ohrozujú v prvom rade samých seba a ostatných účastníkov cestnej premávky," podotkol. Zdôraznil, že cvičenie, ako aj všetky aktivity s ním súvisiace sú dlhodobo plánované. Cieľom je preveriť pripravenosť OS SR reagovať na krízové situácie a rôzne formy ohrozenia. "Žiadame preto spoluobčanov, aby neprispievali k šíreniu dezinformácií," doplnil.

Nik neodhalí Naďovo klamstvo lepšie, ako ... SÁM NAĎ! A v priamom prenose
V nedeľnej diskusii TV Markíza Na telo bývalý minister Jaroslav Naď poprel svoju povesť vyvracača hoaxov. Nehovoriac o klamstve, v ktorom verejnosť utvrdil. Ale problém je Smer. Exminister Naď zovšadiaľ počúva o tom, ako Smer mieni zlikvidovať... Čítať ďalej
29 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik