Marián Greksa okomentoval Pellegriniho: Bude to LÁSKA? (FOTOGALÉRIA)
29 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Šéf mimoparlamentného Hlasu - SD zdieľa na sociálnej sieti množstvo fotografií zo súkromného života. Všetci už poznajú Geryho, traktor a najnovšie sa opozičný líder predstavil ako pravý Stredoslovák. A známy spevák Marian Greksa aj trochu poodhalil "Pelleho" detstvo.

"Môžete ma vysmiať, ale tento chlap má naozaj úprimne rád náš folklór. A ak sa nemýlim, tak ako chalan hral na harmoniku a tuším aj tancoval v detskom folklórnom súbore. Toto z jeho strany nie je póza," približuje Greksa zákulisie Pellegriniho detstva a dodáva: "A okrem iného. Ten kroj je naozaj krásny."

Zdroj foto: FB/Peter Pellegrini
Marián Grexa
Marián Grexa
Foto: FB / Marián Greksa
Známy spevák Marián Greksa to ministerke Milanovej poriadne natrel. Zdroj: FB / M.arián Greksa
FB/Marian Greksa
Marián Grexa

"Aj ja si rád oblečiem kroj. Tento je slávnostný s ručnými výšivkami, ktoré sú staré viac ako 100 rokov," uviedol na sociálnej sieti Peter Pellegrini. My iba dodávame, že kroj pochádza z Podpoľania.

Farkašovský: TA3 – horšia ako severokórejská televízia
Na absurditu, že si moderátori spravodajskej televízie TA3 vo vysielaní šíria vlastné bludy, sme si už pomaly zvykli. Hoci, len tak mimochodom sa pýtam – čo na to Rada pre mediálne služby? Dlhoročný moderátor a politik Karol Farkašovský (SNS) takto... Čítať ďalej
29 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik