Fico reaguje na Naďove obvinenia vtipom: Volal mi Putin, odkázal som ho na...
29 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Dostali sme spravodajskú informáciu o snahe manipulovať voľby v prospech Ruska! Uviedol to Jaroslav Naď v relácii TV Markíza Na telo. Robert Kaliňák to odmietol a vyslovil, že je podľa jeho vylúčené, že sa Naďovo tvrdenie potvrdí. Heger v pondelok oznámil, že mu táto informácia bola známa, Kollár sa odmietol vyjadriť a Fico sa "takej hlúposti" vysmial.

Demokrati sa začínajú báť?

„Ako najvyšší ústavní činitelia sme spravodajskú informáciu zo zahraničia, ktorá presne hovorí o osobe, čase a mieste, kedy bol slovenský občan v Rusku preberať finančné zdroje politickej strany Smer na manipuláciu volieb,“ uviedol Naď (Demokrati) v relácii. Konkrétne informácie povedať odmietal, pretože podľa neho ide o utajovanú informáciu.

Člen predsedníctva Smer-SSD Robert Kaliňák Naďovo tvrdenie odmieta: „Je vylúčené, že sa to potvrdí.“ Označil to za predvolebný hoax. 

Spravodajská informácia o snahe zmanipulovať voľby zo strany Ruska bola vraj expremiérovi a nezaradenému poslancovi Eduardovi Hegerovi známa. V pondelok to uviedol médiám.

Fico: Voľby si zmanipulujeme sami!

Predseda Smeru-SD Robert Fico Naďove tvrdenia spochybnil. Zažartoval, že nevlastní mobil, no ruský prezident Vladimír Putin sa mu napriek tomu dovolal. Opýtal sa ho, či chcú vo voľbách 35 alebo 40 percent. Na to mu Fico odpovedal, že si voľby zmanipulujú sami a nepotrebujú jeho pomoc, ale pomohli by im peniaze.

Tie by im mohol poslať na účet na Belize, ktorého číslo vie šéf hnutia OĽANO Igor Matovič. "Na takéto hlúposti inak reagovať nemôžeme," skonštatoval Fico. Zároveň doplnil, že vo voľbách chcú dosiahnuť nadštandardný výsledok, informuje TASR.

Utajené skutočnosti zo zahraničia

Kollár nechcel médiá informovať o utajovaných skutočnostiach, ktoré sa dozvedel ako jeden z najvyšších ústavných činiteľov.

Šéf strany Hlas-SD Peter Pellegrini to vnímal ako prekvapivú informáciu. Teraz by podľa neho mali Naď alebo iní ústavní činitelia potvrdiť, že také niečo čítali. "Tak to bude zase len tvrdenie proti tvrdeniu. Ľudia sa v tom stratia a prestanú veriť už akýmkoľvek informáciám," poznamenal s tým, že Slovensko by malo bojovať proti dezinformáciám.

R. Kaliňák: Naď je držiteľom SVETOVÉHO UNIKÁTU! (VIDEO)
NAĎ O S-300 KLAMAL V PARLAMENTE, AJ V NEDEĽU NA MARKÍZE! Robert Kaliňák (Smer - SSD) tak reagoval na blamáž Jaroslava Naďa v diskusnej relácii TV Markíza Na telo. Dôveryhodnosť Armády SR klesla za ministrovania Naďa o 30 percent. "Niet sa čomu... Čítať ďalej
29 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik