Taraba sa pustil do Šuchu: TO DOPADOL! Už nevie ani kto je ŽENA!
26 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Šéf Európskej komisie na Slovensku, ktorý tvrdí, že máme pokazené chromozómy a treba nás prevychovať, sa najnovšie priznal, že vo veku 62 rokov nevie, kto je to žena! Na sociálnej sieti na to upozornil poslanec a líder strany Život NS Tomáš Taraba.

Najprv DNA Slovákov, teraz rodová rovnosť

Taraba vo svojom statuse okomentoval rozhovor s Vladimírom Šuchom pre denník Postoj. Vedúci Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku v ňom vysvetľuje a obhajuje svoje výroky na konferencii Férová akadémia o Slovákoch a ich DNA, ktoré vyvolali pomerne veľký rozruch.

Šucha v rozhovore pre Postoj hovorí, ako myslel svoje slová o tom, že k rodovej rovnosti nás treba dotlačiť alebo že bez kvót sa ju dosiahnuť nepodarí. Najvtipnejší však bol záver rozhovoru, kde sa zamotal na odpovedi na jednoduchú otázku. Kto je muž a kto žena.

"Nemyslím, že som kompetentný sa vyjadrovať k takýmto otázkam. Nie som antropológ ani genetik alebo lekár," odpovedá Šucha na otázku, či to, že je niekto muž alebo žena, je objektívna biologická záležitosť alebo je to otázka toho, ako sa cíti. 

Škandalózne vyjadrenie zastupiteľa EK na Slovensku, že SLOVÁCI MAJÚ CHYBNÚ DNA, má dohru!
SLOVÁCI VRAJ MAJÚ CHYBNÚ DNA! Takéto škandalózne tvrdenie vyslovil euroúradník, zastupujúci Európsku komisiu na Slovensku. Menovite Vladimír Šucha, ktorý, mimochodom, v posledných voľbách kandidoval do slovenského parlamentu na kandidátke... Čítať ďalej
19 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Dezorientovaný tragéd

"Tento dezorientovaný tragéd, dámi a páni, bol expertom Progresívneho Slovenska pre školstvo a bol by ministrom školstva, vychovával by naše deti, ak by Progresívne Slovensko bolo vo vláde," upozorňuje na "politicky korektného" Šuchu opozičný poslanec.

"Je profesor, DrSc, RNDr a len preto, že je kariérne servílny voči pani Uršule, dopadol, že nevie odpovedať na otázku, na ktorú vie odpovedať trojročné dieťa. Záver je, že prácou pre Európsku komisiu zákonite hlúpnete," myslí si Taraba.

Šucha, zdroj: FB/Tomáš Taraba

Čo si v prieskume zaškrtneš, to si

Rodová rovnosť je dnes veľká téma. Na otázku redaktora denníka Postoj, či si myslí, že to, či je niekto ženou, je objektívna charakteristika, alebo je to skôr vec subjektívneho pocitu, otázka toho, ako sa cíti, Vladimír Šucha odpovedal: "Nerozumiem tejto otázke."

"Nemyslím, že som kompetentný sa vyjadrovať k takýmto otázkam. Nie som antropológ ani genetik alebo lekár," pokračoval v odpovedi na otázku, ktorá mu bola zjavne nepríjemná. Vyjadrovať sa totiž dnes na Slovensku politicky nekorektne je prinajlepšom veľmi "ošemetná" záležitosť.

Podľa Šuchu sa totiž "takisto, ako keď zisťujeme, koľko máme Slovákov, Maďarov, Rómov alebo Francúzov medzi národnosťami... Tiež to zisťujeme podľa toho, čo napíšu do dotazníkov, k čomu sa hlásia...", dá zistiť aj to, či je niekto muž, alebo žena.

Redaktora odpoveď očividne zaskočila, a tak sa opýtal ešte raz, či to má fungovať podobne, aj čo sa týka mužov a žien. "Že sa to určuje podľa toho, čo zapíšu do dotazníka?"

"Áno, na základe toho, čo v prieskumoch ľudia zaškrtnú," znela Šuchova odpoveď. Ale nakoniec predsa len usúdil, že jeho odpoveď nebola príliš múdra a rozhovor rýchlo uzavrel. "Myslím si, že sú to manipulatívne a zavádzajúce otázky, nemyslím, že na to budem odpovedať."

 

Pozn.red.HD - k téme sa ešte vrátime aj v ďaľšom redakčnom texte

Uhrík žiada Eurokomisiu o odvolanie jej zástupcu Šuchu na Slovensku
"Práve podpisujem podnet na Európsku komisiu na odvolanie Vladimíra Šuchu z postu zástupcu EK na Slovensku." Píše na sociálnej sieti predseda Republiky Milan Uhrík. "Reči o "geneticky menejcenných" ľuďoch tu neboli od nacizmu. Teraz ich šíri... Čítať ďalej
24 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik