OBROVSKÁ TRAGÉDIA! Vodič vrazil do malých detí. Tie boli na mieste MŔTVE!
27 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

K vážnej dopravnej nehode došlo včera v noci v obci Zemplínkse Kopčany. Podľa doposiaľ zistených informácií od miestnych občanov mal vodič BMW X6  v obrovskej rýchlosti vraziť do dvoch detí, ktoré boli na mieste mŕtve, informuje portál kosice.zoznam.sk.

Hrôzostrašná dopravná nehoda sa stala v noci v obci Zemplínske Kopčany. Vodič auta BMW X6 si mal sadnúť za volant a v obrovskej rýchlosti zabil dve deti. Len 11-ročné dievčatko a 13-ročného chlapca. Podľa miestnych mal byť vodič dokonca pod vplyvom alkoholu.

Hrozivé detaily nárazu

“Keďže tento ožratý vodič doslova letel, ako blázon tak dievča odhodilo až na miestny cintorín a chlapec mal podľa všetkého skončiť bez hlavy. Kvôli nezodpovednosti jedného ožratého človeka vyhasli dva mladé ľudské životy, ktoré mali celý život pred sebou. Úprimnú sústrasť pozostalým,” poznamenal Radovan.

Správu aktualizujeme.

Žilinka vytrel Čaputovej "odborníčke" ministerke Dubovcovej kocúra
Tak sa zdá, že nová prezidentkina vláda takzvaných "odborníkov" dostala ďalšiu ranu! A to nielen v ukážke neodbornosti, ale aj v nepripravenosti a neznalosti aktuálnej situácie. Najnovšie si do vlastného hniezda nanosila ministerka spravodlivosti... Čítať ďalej
26 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik