Veronika zmenila kurz od prezidentky proti prezidentke
25 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Kratučký status, ale veľavravný. Status Veroniky Remišovej nielen o Veronike Remišovej.

"Vláda pani prezidentky je v skutočnosti vláda SAS, PS a KDH." Píše autorka statusu.

"My" sme parlament

Dať do jednej z najdôležitejších funkcií za vedúceho Úradu vlády súčasného aktívneho poslanca strany SAS je všetko iné, len nie nepolitická vláda “odborníkov”. Ťažko sa takáto vláda môže uchádzať o dôveru parlamentu,  keď ide o vládu riadenú úzkou skupinkou politikov.

Nuž, čo dodať... iba ak citátom z jednej chronicky známej komédie, v ktorej bola jednou z mnoých aj postava docenta Chocholouška. Alebo radšej ani nie?

Edo to vytmavil Igorovi
Na sociálnej sieti si Eduard Heger podal Igora Matoviča. je to text, ktorý je naozaj zábavné čítať. Redakcia HD ho uverejňuje celý, pretože má formu "listu "Taťjany Oneginovi". Je totiž taký podobne "zamilovaný". "Igor, vďaka, že ukazuješ, prečo... Čítať ďalej
24 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik