Edo to vytmavil Igorovi
24 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Na sociálnej sieti si Eduard Heger podal Igora Matoviča. je to text, ktorý je naozaj zábavné čítať. Redakcia HD ho uverejňuje celý, pretože má formu "listu "Taťjany Oneginovi". Je totiž taký podobne "zamilovaný".

"Igor, vďaka, že ukazuješ, prečo by mali ľudia ako ty, Sulík a Fico z politiky čo najskôr odísť. Slovensku totiž ponúkate len ďalší chaos, hádky a zlosť.

Za tie roky, čo ty si trávil hodiny na tlačovkách a predstavoval atómovky, ja som si hrýzol do jazyka, aby sme my ostatní na pozadí mohli pripravovať reformy. To, že sa nám ich podarilo schváliť všetky, je po tvojom a Rišovom vyčíňaní zázrak.

Dnes už ale nemám dôvod nechať na seba a slušných ľudí v strane Demokrati ďalej kydať.

Áno, hovorím to od začiatku a pokojne to poviem znovu, Vlčan bol minister mojej vlády a pred zodpovednosťou neutekám. Preto doteraz nedostal z eurofondov vyplatené ani jedno euro, dal som všetko preveriť, spustili sa kontroly, komunikoval so všetkými zodpovednými, vrátane pani prezidentky. Vyšetruje to aj NAKA. A tak sa má k problémom pristupovať v normálnom svete. Konštruktívnemu riešeniu problémov ty však neholduješ, a vyčítaš mi, že som k tomu neurobil tlačovku. To bol tvoj štýl a takto ja problémy neriešim.

Igor, utekáš pred zodpovednosťou a pritom kopeš do ľudí, čo ti roky pomáhali. Utekáš pred zodpovednosťou, že si bol šéfom OĽANO, ktoré Vlčana aj mňa nominovalo. Utekáš pred zodpovednosťou, že si ako premiér, Vlčana na odporúčanie svojho šéfa poradcov Ščasného nominoval, za štátneho tajomníka ministrovi Mičovskému. Dávno predtým, ako som sa ja stal premiérom.

Ja viem, že ti to funguje a viem, že s tým neprestaneš, nemá zmysel ťa k tomu vyzývať.

Tvoja cesta je cesta atómoviek, útokov a konfliktu. Zvolil si si ju aj v tejto kampani. A preto sme z OĽANO odišli, lebo po tejto ceste nechceme kráčať, pridali sa k nám ďalší a vo voľbách chce naša strana Demokrati ponúknuť silnú, konštruktívnu, no hlavne pokojnú alternatívu, tomu čo Slovensku ponúkate, ty, Sulík, Fico, extrémisti a ostatní politici chaosu."

Toľko list Eda Igorovi

Neschopnosť všetkého schopných
To na titulnom obrázku je iba symbol, no symbol s hodnotou výkričníka. Možno, ak sa vám chce a stojí vám to za to, keď si prejdete tvár po tvári, pochopíte, čo tým myslím. Za každou z tých tvárí sú nejaké výroky, plné arogancie, nejaké činy,... Čítať ďalej
18 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme