Andrej Kiska odpovedal! Ľutuje, že odovzdal Za ľudí, Remišovej?
23 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

Hosťom diskusnej relácie Na telo PLUS bol bývalý prezident Andrej Kiska. Divácke otázky, ktoré mu kládli počas relácie neboli vôbec jednoduché. Medzi nimi padla aj otázka, či ľutuje, že stranu Za ľudí odovzdal Veronike Remišovej.

Daniela sa pýtala, či si myslí, že je Zuzana Čaputová lepšou prezidentkou ako bol on sám. 
Kiska odpovedal: "Posudzovať, kto aký dobrý prezident je tak...V každom prípade pani prezidentka je prezidentkou v podstatne ťažšej dobe, ako som bol ja. Nemal som to jednoduché, ale ona je v ťažšej dobe..."

Viktóriu zaujímalo, či sa ešte vráti do politiky a Kika zas, čo by hlasoval za pád Eduarda Hegera, ak by v decembri sedel v Národnej rade.

"Nikdy nehovor nie, ale ja hovorím nie a hlasoval by za pád vlády Eduarda Hegera," odpovedal Kiska.

Dávid chcel vedieť odpoveď na otázku, či bolo správnym rozhodnutím zveriť stranu Za ľudí Veronike Remišovej a či to s odstupom času neľutuje. 

„V tom čase som konal, ako som najlepšie vedel. Bolo to rozhodnutie v danom momente, v danom čase. Všetci vedia, že som predsedníctvo ponúkal Romanovi Krpelanovi, ktorý ale nechcel vchádzať do aktívneho politického života. V tom čase sme sa rozhodli, a ja sám som bol presvedčený o tom, že Veronika Remišová je najsprávnejšia voľba,“ odpovedal Kiska.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik