Vytešený Naď zvíťazil v parlamente nad Ficom! Blaha si nebral servítku (VIDEO)
20 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

V parlamente nám vládne opäť chaos! No jedno je isté. Aj tie zvyšky moci, ktoré národnej rade ešte ostali, držia pevne v rukách poslanci bývalej vládnej koalície. A v jednej veci sa vedia vždy spojiť - v boji proti Ficovi. No Blaha k svojmu statuse na sociálnej sieti pridal veľavravné “Tik tak, tik tak…”

Robert Fico totiž vo štvrtok navrhol, aby parlament zaviazal ministerstvo obrany, aby predložilo správu o tom, čo všetko z vojenského materiálu už odišlo na Ukrajinu a aký je aktuálny stav zásob výzbroje a munície. Návrh neprešiel. S kontranávrhom vzápätí prišiel Jaroslav Naď, ktorý rezort obrany žiadal, aby predložilo položkovite zoznam všetkého majetku, ktorý sa predal alebo rozdal počas troch vlád Roberta Fica vrátane finančného vyjadrenia v jednotlivých položkách. Návrh prešiel.

Jaroslav Naď to víťazoslávne oslávil statusom na sociálnej sieti: “Skromne a s pokorou to hodnotím na 1:0 pre mňa a vedzte, že nemienim poľaviť. A na záver, ako hovoria legendárne SMSky: Bozkávam vás všade…”

NAĎ DNES V PARLAMENTE MÁVAL SVOJOU MINI PÄSTIČKOU - NIČ SMIEŠNEJŠIE UŽ V ŽIVOTE NEUVIDÍM 

K situácii sa na sociálnej sieti vyjadril svojím typickým štýlom aj podpredseda Smeru Ľuboš Blaha.

"V parlamente vo štvrtok prebiehalo doslova šialenstvo. Opäť sa ukázalo, že niet primitívnejšej formy života než Naď a celé OĽaNO. Najskôr sme schválili návrh zákona o povinnom zverejňovaní volebných zápisníc, aby sa zabránilo manipulácii volieb. Proti bolo len SaS a PS, čím jasne ukázali, že by boli najradšej, keby boli voľby zmanipulované - inak totiž vyhrať nedokážu. Potom sa zrazu ukázalo, že poslankyňa OĽaNO schválne domotala hlasovanie tak, že bol prijatý právny paškvil a zákon je nevykonateľný. Niekto sa zjavne veľmi bojí, že by sa voľby nedali zmanipulovať - v septembri sa zjavne chystá niečo veľké. Bojujeme ďalej, zákon sa pokúsime schváliť budúci týždeň, Smer do nohy hlasoval ZA. Dôležité je, aby sme k tomu nepustili SaS, PS a OĽaNO," popísal zmätky v parlamente Ľuboš Blaha.

Podpisuje prezidentka novely zákona BEZ PREČÍTANIA? Poslanci našli CHYBU v novele volebného zákona
Prezidentka SR Zuzana Čaputová podpísala novelu zákona o podmienkach výkonu volebného práva, ktorú poslanci Národnej rady (NR) SR vo štvrtok (18. 5.) schválili. Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) po hlasovaní informoval o chybe v zákone,... Čítať ďalej
19 | 05 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Opozičný poslanec okomentoval aj “súboj” návrhov Fica a Naďa: "Potom Robert Fico navrhol, aby nový minister obrany predložil parlamentu správu o tom, v akom stave sú naše muničné sklady, čo všetko sme poslali na Ukrajinu a či nám vôbec niečo ešte ostalo. Úplne normálny konštruktívny návrh - veď Slovensko má právo vedieť, v akom stave je naša obranyschopnosť. OĽaNO a SaS tento návrh arogantne odmietli. Vzápätí na truc predložil návrh infantilný Naď. Vraj nech minister obrany predloží správu o tom, čo smerácke vlády nakupovali a predávali - po jednej položke. Úplná zbytočnosť. Len taká pubertálna zábavka Naďa. Ministerstvo obrany sa teraz bude dva týždne pitvať v praveku, len aby nemuselo priznať pravdu o súčasnosti - a teda, že Naď nechal celú našu muníciu poslať na Ukrajinu."

Podľa Blahu však bolo najvtipnejšie, čo sa odohralo potom. "Naďa každopádne jeho vlastná úbohosť tak rozveselila, že sa postavil a z dolnej lavice hanby nám začal hroziť pästičkou. A tváril sa ako Rocky Balboa po pätnástich kolách s Ivanom Dragom. To viete - veľký hrdina, ktorý má panický strach ísť s nami do obyčajnej televíznej diskusie, ale zato vie tak mávať tou svojou smiešnou pästičkou, až mu skoro modrá knižka z vačku vypadla," smeje sa politik.

NAĎOVA „ANALÝZA" K STÍHAČKÁM JE FIASKO, VLÁDA NEMALA PRÁVO POSLAŤ MIGY NA UKRAJINU
Právna „analýza" exministra obrany Jaroslava Naďa k odovzdanie slovenských stíhačiek je podľa strany HLASu úplným fiaskom. „Odvolaná vláda nemala žiadne právo poslať Migy na Ukrajinu, a už vôbec nie na základe takéhoto právneho paškvilu," vyhlásil... Čítať ďalej
17 | 05 | 2023 | Ivan Mihale

Za všetkými podlosťami je tuná zakomplexovaný Jaroslav

Nemožno sa čudovať animozite Blahu voči Naďovi. Opozičný poslanec totiž vysvetľuje, prečo mu exminister obrany tak leží v žalúdku. "Za posledné dni vyšlo najavo, že to bol Naď, ktorý zariadil náš vyhadzov z Akadémie Policajného zboru, na ktorej sme učili spolu s Eduardom Chmelárom. A bol to Naď, kto zakázal Györgyimu Giymesimu ísť so mnou diskutovať minulé leto do Starej Bystrice na oslavy zvrchovanosti. Vrchný cenzor Naď."

Podľa Blahu je za všetkými podlosťami zakomplexovaný Naď. "A teraz má strach, že pôjde sedieť za protiústavné poslanie stíhačiek na Ukrajinu - ten jeho zdrap, čo zverejnil ako akože "právnu analýzu", je priama vstupenka do basy," hovorí Blaha.

Vo štvrtok v parlamente Oľaňáci a ich klony podľa neho ukázali, že sú schopní akýchkoľvek špinavostí - boja sa, že spravodlivosť si ich nájde." A v poslednej vete sa objavilo veľavravné: "Odkážme spolu statočnému Jaroslavovi Americkému, že TIK-TAK-TIK-TAK."

AKO MALÍ CHLAPCI: Je mi z teba zle! Kričal Vallo na Vetráka v priamom prenose
Spor poslanca za OĽaNO Milana Vetráka s primátorom Bratislavy Matúšom Vallom sa vyostril natoľko, že sa obaja posadili pred televízne kamery, kde si mohli všetko vydiskutovať. Nestalo sa tak – Vallovi praskli nervy a nadávajúc Vetrákovi „priamo z... Čítať ďalej
19 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik