Keď politológ zhoväďuje Eda
16 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Ospravedlňujem sa pánovi politológovi Jožovi Lenčovi (tak sám seba nazýva na sieti) za subštandardný výraz, ale Hegerova politika bola tiež subštandardná, takže iná voľba titulku neprišla do úvahy.

"TRÁPNY POCIT BEZMOCNOSTI", titulkoval zas svoj status na sieti politológ Jožo Lenč. A prečítajme si, čo napísal pod titulkom. Naozaj pôvabný text.

Doteraz nám ukazoval ..., teraz zrazu prekvapivo "ľudskú tvár"

"Odkedy sa Eduard (Edo, ako sa necháva oslovovať, aby to vyzeralo viac "cool") Heger rozhodol, že kariéru profesionálneho "bieleho koňa" a hovorcu vlády Igora Matoviča vymení za pozíciu "lídra" Demokratov, robí všetko preto, aby ukázal svoju ľudskú, obyčajnú tvár. Pri zhliadnutí videí, ktoré prezentuje PR oddelenie Demokratov, však prevláda pocit zdieľanej hanby. Podobný tomu, ako keď sa po rokoch pozeráte na program zo stužkovej." Píše politológ.

Vraj - "charizmatický" Šeliga, to fakt pobavilo

"Edo Heger sa snažil presvedčiť o svojej ľudskosti videom, na ktorom mu manželka prinesie čokoládovú tortu do kaderníctva , keď v Rimavskej Sobote plní výzvu nájsť desať podporovateľov Demokratov (nájde iba 4 a misiu "splní"), alebo keď ho navštívi "charizmatický" Juraj Šeliga, aby nám ukázal ako pracuje obyčajný Demokrat Edo." Pokračuje autor statusu Jožo Lenč.

Namakajú sa, nadrú...

 "Teraz sú tu však majstrovstvá sveta v hokeji a tak je povinnosťou politikov ukázať, že fandia Slovensku. Opäť nám ponuknu ten pocit zdieľanej hanby. Videá hodné Romany Tabák. Po ich vzhliadnutí sa neobjaví len pocit trápnosť, ale aj súcitu s Petrom Fialom, ktorý sa v ňom objavil ako Pilát v Kréde." Za politológom Lenčom už fakt niet čo dodať. 

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik