Čo sa stane 17. júla 2023
07 | 05 | 2023 I Milan Laca

Prorok-matematik Sediq Afghan predpovedal, čo sa stane 17. júla 2023.

Táto osoba nie je jasnovidec, ani astrológ. Svoje predpovede nezakladá na pozíciách hviezd alebo planét. Matematické výpočty a výborná znalosť histórie mu pomáhajú vidieť budúcnosť.

Varovanie

Nedávno varoval známy afganský vedec Sediq Afghan pred dôležitou udalosťou, ktorá obráti svet hore nohami. Stane sa tak, podľa jeho výpočtov, 17. júla 2023. Afganský vedec vidí budúce udalosti prostredníctvom čísel a vzorcov. Dokonca vyvinul špeciálny systém, ktorý mu pomáha robiť presné predpovede. S jeho pomocou predpovedal rozpad ZSSR, nedávne reštriktívne opatrenia v celosvetovom meradle, ako aj situáciu na území bývalej Ukrajinskej SSR.

Nostradamus vie, čo sa stane v priebehu najbližších dní
S umelou inteligenciou nie je sranda, vážení! Najnovšie sa v mene Nostradama rozhodla predpovedať katastrofické veci hneď pre najbližších pár dní. Nostradamus cez ChatGPT si povedal, že nás okrem obrovskej búrky čakajú aj ďalšie medzinárodné... Čítať ďalej
03 | 05 | 2023 | Eka Balaskova

Nič nie je náhoda

Sediq Afghan je presvedčený, že všetko, čo sa vo svete deje, nie je náhodné. V skutočnosti sú všetky udalosti vopred určené, čo znamená, že ich možno predpovedať, alebo pri použití správnejšej formulácie predpovedať pomocou matematických výpočtov. Vedec to robí viac ako 40 rokov. Zvyknú ho porovnávať s Nostradamom, ale on takéto asociácie nemá rád.  Proroctvá francúzskeho astrológa, zašifrované vo forme štvorverší, možno interpretovať dvoma spôsobmi a možno ich pripísať takmer každej udalosti. Afganský matematik neskrýva presné dátumy, preto máme možnosť skontrolovať jeho predpovede v reálnom čase.

Čo sa stane 17. júla 2023

Sediq Afgan považuje 17. júl za najnebezpečnejší dátum v roku 2023. Afganský matematik je presvedčený, že v tento deň sa stane niečo veľmi dôležité a súvisiace s jadrovou agendou. Možno hovoríme o provokácii na území Ukrajin, napríklad o používaní nábojov s ochudobneným uránom alebo poruchách v jadrových elektrárňach. Táto udalosť, podľa neho zmení budúcnosť. Nabáda však k pokoju, keďže nejede o začiatok globálneho svetového konfliktu. Jadrové vydieranie bude len ďalším míľnikom v konfrontácii medzi Ruskom a Západom, nepríde k priamej výmene úderov.

Budúcnosť Ruska a USA

Podľa Sediqa Afghana bude rok 2025 pre tieto dve superveľmoci osudový.  Vedec nepatrí k tým prorokom, ktorí predpovedajú kolaps Spojených štátov. Amerika zostane vo svojich bývalých hraniciach, ale vyčerpá sa. Prestane byť svetovým hegemónom, jej úloha v globálnych procesoch sa výrazne zníži. Čo sa týka Ruska, prognózy sú priaznivejšie. Je presvedčený, že Rusko v tejto fáze konfrontácie so Západom zvíťazí. A dokonca obnoviť nejakú formu bývalého ZSSR, len na iných pravidlách a princípoch. Podľa jeho názoru je proces obrody už spustený a prebieha. V roku 2025 uvidíme prvé výsledky.

Poznáte slovenské "naj"?
Slovensko nie je veľké, veď na glóbuse ho možno prirovnať k špendlíkovej hlavičke a autom ho prejdeme od východu na západ za nejakých osem hodín a zo severu na juh za zhruba polovicu času. To nám, obyvateľom Slovenska dáva pocit, že svoju krajinu... Čítať ďalej
28 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik