AKTUALIZOVANÉ! NAKA zasahuje na viacerých miestach, zadržali niekoľko ľudí
04 | 05 | 2023 I Ivan Mihale

Na viacerých miestach od rána zasahuje Národná kriminálna agentúra. Akcia má súvisieť s colníkmi. Elitní policajti od rána zadržali a obvinili minimálne osem ľudí. Informáciu priniesol portál Startitup

Elitní policajti zadržali a obvinili minimále osem ľudí. Eskorty už niektorých priviezli do budoby Prezídia Policajného zboru. 

Obvinení majú byť z viacerých trestných činov, medzi nimi aj založenie, zosnovanie a podporovanie zločineckej skupiny či korupcia a zneužívanie právomocí. Akcia má súvisieť s colníkmi. Bližšie informácie zatiaľ nie sú známe. 

AKTUALIZOVANÉ

Národná kriminálna agentúra (NAKA) zasahuje vo štvrtok od rána v rámci policajnej akcie s krycím názvom Mamonár. Obvinených bolo zatiaľ deväť osôb. Akcia súvisí s colníkmi. TASR o tom informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru (PPZ) Karolína Barinková.

"V prípade vyšetrovateľ obvinil už deväť osôb. Počas akcie sme zadržali ôsmich z nich. Išlo o príslušníkov finančnej správy, konkrétne z Colného úradu vo Veľkom Mederi," priblížila Barinková. Bližšie informácie polícia momentálne neposkytuje. "Aktuálne prebiehajú procesné úkony, preto bližšie informácie nie je možné poskytnúť," doplnila.

Obvinení sú zo zločinov založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, zneužívania právomoci verejného činiteľa a s tým súvisiacej korupcie a násilnej trestnej činnosti. Počas akcie boli vykonané aj prehliadky rôznych priestorov.

Igor Matovič pochopil na vlastnej koži: Peklo, aké nezažil (VIDEO)
V utorok popoludní Igor Matovič (OĽaNO) na vlastnej koži pocítil porekadlo „Kto seje vietor, žne búrku“. Pri ceste z parlamentu sa do neho pustili tí, čo sa radi prezentujú, ako mierumilovní a tolerantní – účastníci pochodu na Zámockej. Predseda... Čítať ďalej
02 | 05 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik