Demokrati plánujú ukradnúť ďalšie voľby
30 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Joe Biden s žalostným hodnotením 37 percent oznámil, že sa uchádza o druhé funkčné obdobie.   Ako môže vyhrať?   Opätovným ukradnutím volieb. Píše aktuálne P. C. Roberts.

Paul Craig Roberts je americký ekonóm a spisovateľ. Pôsobí na Inštitúte politickej ekonómie a ako publicista je mimoriadne kritický voči fasáde s menom "demokracia". Najnovšie na svojom blogu napísal to, o čom sa na Slovensku hovoriť ani písať nesmie. O "demokratickej krádeži" volieb, dokonca, opakovanej. Pre náš mainstream a kaviareň či "hoaxových udavačov" upozornenie - ide o článok o pomeroch v USA. 

Je to vlastne úplne podľa tej istej "mustry"

"Demokrati kontrolujú veľké mestá v dominantných štátoch.   V uplynulých dvoch voľbách dokázali, že voľby môžu ľahko ukradnúť. Teraz je neprípustné čo i len oznamovať dôkazy o krádeži volieb."   Píše publicista Roberts - nepripomína vám to niečo?

"Expertom, ktorí poskytli dôkazy, hrozilo trestné stíhanie a vedenie Fox News sa ponáhľalo zaplatiť viac ako trištvrte miliardy dolárov z peňazí akcionárov, aby vytvorili precedens, že nahlásenie dôkazov o ukradnutých voľbách predstavuje ohováranie."  Roberts ešte dodáva - "Keďže demokrati kontrolujú volebné postupy a sčítavanie hlasov vo veľkých mestách, o výsledkoch volieb rozhodujú oni, nie voliči."   Posledné dve americké národné voľby dokazujú pravdivosť Stalinovho výroku: "Nie je dôležité, ako ľudia volia; záleží na tom, kto sčítava hlasy." 

Iba závoj a hry pre občanov

"V Amerike dnes voľby nie sú ničím iným ako závojom, za ktorým vládne elita." - Píše na svojom blogu americký publicista P.C. Roberts. ešte stále vám to nič nepripomína?

Populácia slepých

"Dlhodobý kolaps vzdelávania v USA vytvoril populáciu, z ktorej mnohí sú spokojní s cenzúrou a potláčaním informácií, ktoré sú považované za „urážlivé“ alebo „dezinformácie“. Tieto dve kategórie nevítaných informácií odkazujú na pravdy, ktoré sú pre elitu a ich oficiálne naratívy nepohodlné.   Pohľad na pravdu ako na zraňujúcu sa presadil a vytvára tlak rovesníkov na časti populácie, čo ľuďom sťažuje konať vo vlastnom záujme." Akoby bol tento model manuálom moci všade vo svete, kde sa adorujú "princípy" demokracie, zaužívané v USA. Alebo - ako u nás, sú jediné povolené a tolerované.

Následkom je tyrania

"Keď agendy prevládnu nad pravdou, následkom je tyrania. V Amerike dnes už nezostali žiadne základy pre demokraciu. Médiá boli zajaté a premenené na ministerstvo propagandy pre vládnuce elity. Pravda je zdiskreditovaná ako zraňujúca, urážlivá a nebezpečná pre národnú bezpečnosť – nezabudnite, že Julian Assange bol v skutočnosti uväznený na desaťročie bez riadneho súdneho procesu len preto, že oznámil uniknuté skutočnosti, ktoré sú pre americkú vládu nepohodlné. Tucker Carlson bol práve vyhodený z Fox News za to, že hovoril pravdy, ktoré sú pre vládnucu elitu nepohodlné." Pripomína čitateľom nielen v USA na svopjom blogu P. C. Roberts. Zaujímavé je, že v USA zatiaľ môže.

Autor dodáva, že "kedysi demokrati reprezentovali robotnícku triedu a republikáni obchodnú triedu. Dnes obe strany predstavujú vládnucu oligarchiu. Žiadna strana nezastupuje ľudí. 

Tibor Gašpar má odkaz pre "červené" denníky!
Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar (SMER - SSD) hovorí o tom, ako sa s blížiacimi voľbami na Slovensku začali ukazovať doposiaľ skryté a červenými denníkmi chránené vzťahy a prepojenia, ktorých „verejná“ existencia by ešte pred pár mesiacmi... Čítať ďalej
30 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik