Iliev Bartalosovej: Kto vám zaplatil za reči proti LGBT+ ? (GALÉRIA)
27 | 04 | 2023 I Eka Balaskova

Hviezdičku Máriu „Mary“ Bartalos diváci poznajú zo seriálu Oteckovia. Návštevníci kín ju mohli vidieť v snímkach Trhlina, či Backstage. Nedávno skončila s herectvom a aktuálne členom LGBT+ odkázala, že láska ľudí rovnakého pohlavia nie je od Boha a je to chaos.

Bartalos na sociálnej sieti upozorňuje, že sa posunula inam a o zmene, ktorá tu nastane sa cíti povinná hovoriť. Riešenie objavila po mnohých modlitbách. Tým riešením je motivácia iných k viere. V rámci toho nedávno na Instagrame upozornila na to, že láska dvoch ľudí rovnakého pohlavia je chaos. To rozpútalo diskusiu pod jej príspevkom, no jej slová zaujali aj moderátora ta3 Rastislava Ilieva. Ten reagoval v zmysle, že si jej slová ktosi zaplatil a spoločne s Jakubom Petraníkom jej pripomenuli karmu, ktorá si môže nájsť jej deti.

Tento obrázok vyvolal vášne
Tento obrázok vyvolal vášne
Instagram / Mária Bartalos
Vo filmoch, ako Trhlina by už dnes hrať nechcela
Vo filmoch, ako Trhlina by už dnes hrať nechcela
Instagram / Mária Bartalos
Z herečky je motivátorka k viere
Z herečky je motivátorka k viere
Instagram / Mária Bartalos
Instagram / Mária Bartalos
Instagram / Mária Bartalos
Marián Mitaš
Marián Mitaš
Facebook / Němá tajemství
Moderátor sa bývalej herečky pýta, kto jej za tento názor koľko zaplatil
Moderátor sa bývalej herečky pýta, kto jej za tento názor koľko zaplatil
Instagram / Rastislav Iliev
Aj Petraník upozornil Bartalosovú na karmu
Aj Petraník upozornil Bartalosovú na karmu
Facebook / Jakub Petraník
Tento obrázok vyvolal vášne
Vo filmoch, ako Trhlina by už dnes hrať nechcela
Z herečky je motivátorka k viere
Marián Mitaš
Moderátor sa bývalej herečky pýta, kto jej za tento názor koľko zaplatil
Aj Petraník upozornil Bartalosovú na karmu
Prečo bývalá, veď jej šla karta

„Dospela som k zmene, ktorá tu nastane a cítim sa povinná vám o nej dať vedieť. Tí čo ma sledujete, viete, že som kresťanka. Budem úprimná a poviem vám, že dlho som sa modlila za to, čo s týmito sociálnymi sieťami, pretože už ma nebavia ako kedysi. Moja pozornosť sa preniesla úplne inam. A trvalo to dlhšie, ale riešenie prišlo,“ napísala nedávno na Instagrame.

Čo teda mieni robiť?

„Chcem aj ja prispieť k veľkému dielu. Čím je doba horšia, tým viac to potrebujeme. Preto by som cez svoj profil chcela zdieľať úprimne najmä náš život, moje postrehy z rôznych oblastí. Chcem aby ste vedeli, že na mojom profile nebude nikdy pretvárka, ale naopak úprimnosť a otvorenosť, ktorá je bránou k vytváraniu a prehlbovaniu vzťahov,“uviedla s tým, že sa mieni venovať motivácii ľudí k viere v Boha. Jej viera v Boha nie je nejaký tradicionalizmus, či vstup do sekty, je to skrátka jej rozhodnutie. Vieru pritom „objavila“ pred zhruba piatimi rokmi.

Haló, nerobte nám z parlamentu TO!
Pondelkové ráno pred parlamentom bolo rušné – dofrčala tam Barbora Richterová, jedna z mamičiek Kollárových detí. Chcela najvyššiemu ústavnému činiteľovi teatrálne odovzdať kľúče od auta. „Odovzdávku“ auta Kollárovi pritom Richterová sľúbila aj s... Čítať ďalej
26 | 04 | 2023 | Eka Balaskova
?session=true

Buďme k sebe úprimní

„Prečo by sme mali odchádzať? Čokoľvek, čo Ťa urobí šťastnou a neubližuje druhým, je úplne v poriadku. Snáď len kontrolná otázka. Láska dvoch mužov alebo žien je tiež laska?,“reagoval na jej príspevok herecký kolega Marián Mitaš.

„Nerozumiem, prečo kontrolná, ale odpoviem. Od Boha určite nie. Boh má jasné stanovisko. Po preštudovaní Biblie človek sám zistí, aké sú požehnania a odmeny od Boha, pokiaľ bude jeho nariadenia rešpektovať, a aké sú kliatby v prípade, ak nie. Znie to možno tvrdo, ale svet je tvrdší a horší. Boh je záchrana pred tým všetkým,“ odpovedala hercovi v diskusii.

www.instagram.com/p/CrK6cZYtuvO/

Koľko to stálo?

„Milá Mária, neviem, čím ste si v živote museli prejsť, keď ste dospeli k názoru, že byť queer, je božím trestom a slobodným rozhodnutím každého človeka, lebo nie je. Vy si naozaj myslíte, že inakosť/homosexualita je voľba? Podriadenie sa diablovi či výplod fantázie? Že sme všetci gejovia, lesby či trans len z plezíru, hej? Že nás bavia posmešky a vyhrážky v rodinách, v školách či v práci? Že sme všetci zámerne lgbti+, lebo je to cool? Či, aby sme sa vzopreli Bohu a skúšali jeho trpezlivosť?,“píše moderátor Rastislav Iliev, na svojom instagrame.

„Nie sú takéto statusy len ďalším, zbytočným rozoštvávaním spoločnosti a bagatelizovaním lgbti+ komunity? Komunity, ktorá nemá na Slovensku rovnaké práva ako majorita, ani po pol roku od vraždy Juraja a Matúša?,“ pripomína Iliev vraždu, po ktorej sa aj on sám verejne prihlásil k tejto komunite a pokračuje otázkami, ktorý politik jej to poradil a koľko ho to stálo.

13 APOKALYPTICKÝCH predpovedí z roku 1970: NAPLNILI SA?
Pretože je klimatický alarmizmus veľkou témou globalistov už viac ako polstoročie, možno sa pozrieť na mnohé apokalyptické predpovede s väčším odstupom. V roku 1970, pred viac ako 50 rokmi, na Deň Zeme, 22. apríla, sa tiež objavilo množstvo... Čítať ďalej
26 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Pridal sa aj Petraník

„Podľa Instagramu vyzeráte spokojne, máte krásnu rodinu, skvelú kariéru. Čo poviete Vašim deťom, keď Vám oznámia, že sú LGBTI+? Budú zatratené Bohom? Spriahnu sa s diablom? Preboha Mária, čo sa Vám stalo? Potrebujete pomoc?,“ukončil Iliev svoj emotívny príspevok. Podporil ho aj bývalý superstarista Jakub Petraník, ktorý sa so svojou orientáciou nikdy netajil. Herečke na Facebooku pripomenul karmu a že má dve deti.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik