Blaha si podal televízie: Psychiatria v priamom prenose!
24 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Matoviča so Šimečkom som fakt nedal! Reagoval s úľavou podpredseda Smeru - SSD Ľuboš Blaha na nedeľné popoludnie. Ten pocit, keď nemusíš pozerať Na telo, lebo sa tam dnes stretli dva najväčšie omyly slovenskej politiky a môžeš sa radšej v krásny letný deň venovať dobrej knihe, ohodnotil svojsky zloženie diskusnej relácie TV Markíza. 

Matovič príčetnejší od Šimečku?

"Dnes som Matoviča so Šimečkom fakt nedal, priatelia. Prednosť dostal Che Guevara. Počul som, že to na Markíze dopadlo podľa očakávania. Psychiatria v priamom prenose," s úsmevom skonštatoval Blaha na Telegrame.

Podľa smeráka tu Matovič tri roky vládol, organizoval celoplošné testovania, pchal peniaze do očkovacích lotérií, zaviedol tu policajný teror a nesplnil nič z toho, čo ľuďom sľúbil... "Ale potom sa na Markíze pyšne stoporí a s plnou vážnosťou povie, že nevadí, že to akosi nestihol, on to splní po ďalších voľbách! Je niekto okrem pacientov na jeho oddelení, kto by ešte tomuto trnavskému podvodníčkovi znovu uveril?," pýta sa opozičný politik. 

Blaha tvrdí, že expremiér síce nebol doteraz ochotný dať seniorom ani len trinásty dôchodok, lebo vraj nie sú v rozpočte peniaze, ale chaloš odrazu akoby zázrakom našiel 2,5 miliardy na volebnú korupciu do rómskych osád či na zrušenie daní. "Bravó. Keby pustili hocijakého blázna z cvokhausu, nehovoril by nič iné."

PS na čele s Čaputovou dokázalo nemožné - pôsobia nenormálnejšie ako Matovič

"Ale Matovič vraj ešte vždy pôsobil príčetnejšie ako Šimečka, ktorý zase točil len o transexuáloch, lebo to sú vraj tí, ktorí potrebujú najviac pomôcť," spoľahol sa Blaha na opis relácie od kolegov. "Prosím, hoďte na Michala sieť, jemu už z tej dúhy dočista preskakuje. Bývalý Zalov asistent prežil celý život mimo Slovenska a teraz len blúzni," myslí si politik a dodáva: "PS na čele s Čaputovou dokázalo nemožné - pôsobia nenormálnejšie ako Matovič."

Blaha s úľavou uzavrel, že zjavne v nedeľu o nič neprišiel. "Keď si budem chcieť pozrieť niečo v podobnom žánri, pozriem si radšej americkú komédiu Blbý a blbší."

PRIESKUM: Demokrati by si v parlamentne neškrtli
Podľa aktuálneho volebného modelu disponuje aj naďalej najvyššou podporou strana SMER-SSD, nasledovaná stranami HLAS-SD, Progresívne Slovensko a SME RODINA. Do parlamentu by sa ďalej dostali SASKA, OĽANO, KDH a Republika. A kto je najdôveryhodnejší... Čítať ďalej
24 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Všetci jedna mafia

"Poctivo som čakal, ako dnes médiá zareagujú na to, čo včera spáchala RTVS. Smeru vo februári zakázali poslať náhradníka do relácie, SaS-ke to včera umožnili. Do mňa kopali dva týždne, že čo si to dovoľujem, že sa dobíjam do diskusií, kde ma už dva roky nezavolali... A pri Gröhlingovi nič. Nikomu nevadí. Nikto nerieši. Nikto sa nepozastavuje nad tým, že RTVS sa tu zavzdušňovala, že ten istý prístup ako pri Blahovi by použila pri každom inom," upozorňuje Blaha v ďalšom statuse, ktorým tentokrát reaguje na počíňanie telerozhlasu. 

A vraj je to ich dramaturgia a strany nemôžu posielať náhradníkov. Musí byť prázdne kreslo a tak, dodáva.

Prešlo pár týždňov a odrazu je podľa smeráka všetko inak. "Kým Smer zarezávajú a Naď si určuje, s kým bude diskutovať, v prípade Sulíka a Gröhlinga RTVS kompletne mení prístup. Aká náhodička."

A čudujete sa? Idú po nás ako po udenom 

Milionárski vlastníci médií, liberálni aktivisti v redakciách aj vládna RTVS. Všetci sa boja, že Smer vyhrá voľby a urobí poriadok, prízvukuje Blaha. "Keď si pozriete, kto bol za tento rok v hlavných politických diskusiách, tak pochopíte, koho si liberálne médiá želajú, aby sedel vo vláde. Hlas bol 28-krát, Smer iba 16-krát, Republika nulakrát. SaS-ka 23-krát, Matovičovci 23-krát, Hegerovci 19-krát. Mimoparlamentné PS 7-krát," vyratúva opozičný poslanec. 

Upozorňuje, že za posledné týždne bol Smer pozvaný iba raz. "Toto je taká šialená manipulácia, že to nemá obdobu. A, samozrejme, nikomu to nevadí. Všetci sú jedna mafia. Prezidentský palác, mimovládky, Globsec, médiá, ambasáda, Lipšic, milionári... Všetci chcú jedno - zlikvidovať Smer," hovorí Blada no dosáva, že akosi im to nevychádza.

"Čím viac nás ostrakizujú a démonizujú, tým viac rastieme. Pretože ľudia na Slovensku nie sú hlúpi. A nedajú sa opiť rožkom. Chodíme medzi Slovákov a vieme, že ľudia mediám neveria. Darmo budú klamať, darmo budú chrliť americkú propagandu. Slovensko chce mier, suverenitu a sociálne istoty," uzavrel Blaha. 

Odvolaná Kurilovská: Môžu za to jej politické ambície?
V piatok, 21. apríla prezidentka SR Zuzana Čaputová na návrh odvolaného ministra vnútra Romana Mikulca (OĽaNO) odvolala z postu rektorky Akadémie policajného zboru (APZ) Luciu Kurilovskú. Stalo sa tak po incidente, pri ktorom bola postrelená... Čítať ďalej
24 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik