Ženy z okolia Šale si už môžu vydýchnuť
14 | 04 | 2023 I Ivan Brožík/TA SR

Policajti odhalili exhibicionistu, ktorý v kukle obťažoval ženy v okolí Váhu v Šali. Neznámy muž sa v letných mesiacoch minulého roka pred ženami viackrát obnažoval na cestičkách a plážach v okolí rieky, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre. Infoprmuje TA SR.

Trestné oznámenia prijala polícia od troch žien, nie všetky prípady boli poškodenými ženami oznámené na polícii. Policajtom z odboru kriminálnej polície v Šali sa podarilo stotožniť podozrivú osobu aj motorové vozidlo, ktorým prichádzal na miesta v blízkosti Váhu. Z prečinu výtržníctva obvinili 40-ročného muža.

Vláda USA sa zaoberá Milanom Mazurekom
"VLÁDA USA šíri klamstvá a zasahuje do našej vnútornej politiky, aj presadzovaním liberálnej agendy." Píše a hovorí na sociálnej sieti poslanec Hnutia Republika Milan Mazurek. "Americké ministerstvo zahraničných vecí na svojej stránke zverejnilo... Čítať ďalej
14 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik