"Géniovia" manipulácie faktov
15 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Mieru politickej demagógie a manipulácie dočasne poverenej vlády v takmer trvalej demisii je zjavne možné zvyšovať donekonečna. Na jednu z podôb tohoto "umenia" poukázal v statuse na sociálnej sieti Richard Raši zo strany HLAS. 

"Heger na zdravotníckom výbore zasa perlil," píše Richard Raši.

Za Rázsochy nesie vinu už aj budúca vláda

Podľa Rašiho Heger povedal, že "zatiaľ k žiadnemu zlyhaniu neprišlo a ak Rázsochy nezastaví budúca vláda, Rázsochy budú".

"Pán poverený a odvolaný premiér asi zabudol, že včera priznal zdržanie rok a pol. A svoje zlyhania už nehádže len na minulú, ale aj na budúcu vládu. Pán Heger, hanbite sa!" vyzýva lekár Richard Raši premiéra v demisii.

"Vrah o morálke káže"
"Titulok (v úvodzovkách) si pre svoj status na sociálnej sieti vybral Matúš Šutaj Eštok. parafrázuje ním slávny a veľavravný porevolučný hit Karla Kryla. "Roman Mikulec podozrivý z prijatia úplatku 100 tis. EUR za informačný systém, podozrivý zo... Čítať ďalej
14 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik