Percentá pre Smer rastú
06 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Prieskum - voľby by vyhral Smer-SD, za ním nasledujú Hlas-SD a PS. najnovšie informácie ponúkame z agentúrnej produkcie TA SR.

Ak by sa voľby do Národnej rady (NR) SR konali na prelome marca a apríla, vyhrala by ich strana Smer-SD so ziskom 22,4 percenta hlasov. Nasleduje Hlas-SD so 14,2 percenta a Progresívne Slovensko s 12,8 percenta hlasov. Vyplýva to z volebného modelu agentúry NMS Market Research, o ktorom informoval denník Sme.

Hnutie Republika by skončilo štvrté so ziskom 9,9 percenta hlasov. Nasledujú KDH so 6,3 percenta a Sme rodina s 5,7 percenta hlasov. So ziskom 5,2 percenta by skončilo OĽANO a 5,1 percenta strana SaS.

Pred bránami parlamentu by ostali Demokrati a Aliancia, ktorým by dali dôveru zhodne tri percentá voličov. Za nimi nasledujú SNS s 2,4 percenta hlasov, Za ľudí (dve percentá), ĽSNS a Národná koalícia zhodne s 1,9 percenta. Ďalej aj Maďarské fórum (1,3 percenta) a Modrí - Európske Slovensko (0,8 percenta).

Prieskum sa realizoval on-line zberom na vzorke 1008 respondentov v termíne od 28. marca do 2. apríla.

Neťahajme na hroby mladých mužov našu politiku
"Pripomenuli sme si oslobodenie Bratislavy sovietskou armádou" - spomína na sociálnej sieti Roana Tabák. Text je však nadčasový, preto sme ho spracovali aj do vydania HD. Romana Tabák píše, že "dnes, nakoľko Sovietsky zväz neexistuje, by sme... Čítať ďalej
06 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme