Necháme Slovákov vyhladovať a americkým zbrojárom doprajeme jachty?
06 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

"Necháme Slovákov zomrieť od hladu a doprajeme americkým zbrojárom nové jachty? Nie! a ešte raz nie!"  Tvrdo na sociálnej sieti odmieta predseda Smeru Robert Fico.

"Summit NATO podporuje ďalšie zvýšenie výdavkov na obranu. Vedia naši partneri v  NATO, že väčšina ľudí v SR má mesačne od 100 do 200 Euro na potraviny?

Máme u nás doma Sofiinu voľbu. Buď necháme kvôli nákupu  zbraní  zomrieť dôchodcov a chudobné rodiny od hladu a poprajeme americkým zbrojárom nové jachty alebo...  Ja mám v tomto úplne jasno. Bude to po voľbách veselo, ak sa SMERu – SSD podarí zostaviť novú vládu!"

Cvrkol si Káčer?

"Aby toho nebolo málo, minister zahr. vecí USA Blinken povedal nášmu agresívnemu Káčerovi, že SR má reputáciu silného zástancu demokracie a právneho štátu. Káčer si určite aj cvrkol od šťastia. To, že SR má skvelý imidž na Západe mi povedal aj britský veľvyslanec. Nezabudol však dodať, že je tomu tak LEN a LEN kvôli dodávkam zbraní na Ukrajinu." 

" Čo vie Blinken o smrti Lučanského, o zverstvách NAKA proti opozícii? Nič. Vadí mu, že Z. Čaputová považuje každého s iným názorom za zmäteného, koho dobre že netreba liečiť? Nie.  Stačí poslať železo proti Rusom a ste skvelý. Lebo tvrdiť, že SR je demokratický a právny štát, môže len cynik alebo totálny ignorant reality." Končí svoj status Robert Fico.

Skupina poslancov KSK je pohoršená z konania ministerstva zdravotníctva!
Pred niekoľkými dňami zverejnil na sociálnej sieti poslanec NR SR, za stranu HLAS - SD, Richard Raši, smutnú informáciu, ktorá hovorila o tom, že pôrodnice v Snine, v Kráľovskom Chlmci, Revúcej, Partizánskom a Myjave končia. Skupina poslancov KSK... Čítať ďalej
06 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme