Žiadame mier a nebažíme po porážke Ruska
02 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Tento týždeň mal Robert Fico v centrále Smeru "príjemnú návštevu". "Pán prezident Václav Klaus je štátnik, ktorý v politike niečo zažil a aj keď hodnotovo stojí na opačnej strane politického spektra, je paradoxom tejto doby, že na vážnych témach zahraničnej, ale aj domácej scény, dokážeme nájsť spoločnú reč." Informoval k stretnutiu predseda Smeru na sociálnej sieti. 

"Žijeme časy, keď nás médiá presviedčajú, že biela je čierna a čierna je biela a keď poviete, že „cisár je nahý“ stávate sa nepriateľom systému." Píše k návšteve českého exprezidenta Robert Fico.

Slovo MIER sa stalo zakázaným

"Spolu s pánom prezidentom nepatríme k tým, ktorí by sa zľakli nálepkovania, na to sme až príliš dlho v politike, ale spraviť zo slova MIER zakázaný pojem, ktorý je vraj prejavom fandenia jednej strane konfliktu, je nepodarený vtip."

"Toto principiálne odmietame, pretože SUVERENITA tak názorov, ako aj narodná a politická, je to, čo nás vo svete robí jedinečnými. SMER - SSD je politický originál a nikdy nebude nepodarenou napodobeninou západných politikov."

Priorita národnej vlády

"Úloha národných vlád je starať sa o vlastných občanov a vmiešavanie sa do vnútorných záležitostí iných štátov, je skôr prejavom malosti politikov vyrobených médiami, ako vlastnosťou vyspelých a skúsených štátnikov."

"S prezidentom Klausom sme sa zhodli, že Slovensko aj Česko potrebujú vo verejnej diskusii čo najviac suverénnych postojov, pretože inak naše demokracie zahynú na jednofarebnosť!" V závere statusu apeluje na občianske postoje Robert Fico.

Asi nie je normálne, ak mimovládky na Slovensku vládnu
Sú mimovládky a sú "mimovládky". Tie prvé pomáhajú potrebným ako vedia a dokážu, tie druhé iba infiltrujú zahraničnú moc cez časť mainstreamu, alebo priamo cez štátne inštitúcie. Podpredsedníčka SNS Dagmar Kramplová si v statuse na sociálnej sieti... Čítať ďalej
02 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik