Pellegrini rázne: Vlada škodí občanom Slovenska. Musíme tento chaos ukončiť!
25 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

Slovensko má druhú najhoršiu životnú úroveň. Za nami je už len Bulharsko. Na našu neutešenú situáciu upozornil v statuse na sociálnej sieti líder Hlasu - SD Peter Pellegrini. Vlada škodí občanom Slovenska, hovorí. Musíme tento chaos ukončiť!

Slovensko zablúdilo

"Budem úprimný. Pohľad na našu krajinu je skutočne neradostný. Inflácia za február stúpla na vyše 15 percent. Ceny potravin medziročne stúpli o 28 percent. Ľudia na Slovensku chudobnejú. Obrovská väčšina z nich sa má horšie ako pred troma rokmi. Klesajú reálne mzdy a reálne dôchodky, čo znamená, že zamestnanci a dôchodcovia si môžu kúpiť čoraz menej," upozorňuje expremiér.

Súčasný chaos a neodborné zákony vlády životnú úroveň podľa Pellegriniho ešte zhoršuju. Výsledkom ich amaterizmu je absolútne chaotické spravovanie štátu.

"Budúci týždeň má byť napríklad hlasovanie o zákaze nedeľného predaja, ktorý má podľa odborníkov veľmi negatívny vplyv na podnikateľské prostredie. A takýchto výsledkov chaosu je veľmi veľa. Slovensko zablúdilo. Vládnu mu ľudia bez skúsenosti a vízie. Táto vláda škodí ľuďom. Rozdeľuje spoločnosť a rozkladá štát," konštatuje Pellegrini.

Zákony meniace sa zo dňa na deň, historicky najnižšia dôvera ľudí vo vládu spomedzi všetkých vyspelých krajín OECD, ustavičné hádky a všadeprítomný cirkus namiesto základnej politickej kultúry. "Vlada škodí občanom Slovenska. Musíme tento chaos ukončiť!" Uzavrel šéf Hlasu.

MUSÍME UKONČIŤ CHAOS A ZAČAŤ PRACOVAŤ PRE ĽUDÍ, súhlasí so svojím lídrom aj Pellegriniho strannícky kolega Matúš Šutaj Eštok. Ako to chce Hlas urobiť priblížil v rozhovore s Mimi Šramkovou.

Západ si strieľa do vlastnej nohy! Putin sa musí výborne zabávať, myslí si Blaha
Agentúra Reuters informovala, že po krachu niekoľkých amerických bánk, sa prepadli aj akcie Deutsche Bank a niečo podobné pravdepodobne čaká aj Credit Suisse. Tieto európske banky patria k najväčším na kontinente! Vzniknutú situáciu vo svojom... Čítať ďalej
25 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik