Hlas ľudu: Kozelová: Čo tu táto (Kozelová) robí
22 | 03 | 2023 I Mária Škultétyová

„Možno si poviete, čo tu táto robí, keď je reč o telesnej výchove,“ takto sa nám na tlačovke OĽaNO predstavila Monika Kozelová, tepláková poslankyňa alebo skôr lampasáčka.   

Lebo tie tepláky vraj neboli tepláky, ale lampasácke gate. Ešteže pani poslankyňa neprišla do parlamentu v legínach. To by bola inakšia sranda. Ľuboš Blaha by sa smiechu nezdržal. A keby sme  tie napasované proporcie videli, my tiež.

Ale poďme na začiatok. OĽaNO robila tlačovku k zavedeniu tretej hodiny telocviku na školách. K mikrofónu pristúpila vypapkaná pani poslankyňa Kozelová so slovami: „Možno si poviete, čo tu táto hľadá?“ (Veru sme si aj.) A spustila svoje bla-bla o význame telesnej výchovy.

A na počudovanie prezradila, že aj ona v mladosti športovala. A že vrh guľou to nebol. Škoda len, že nepovedala, aký šport pestovala, keď sa takto vypestovala. Aspoň by sme sa mu z diaľky vyhli.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Arogantné, cynické, neakceptovateľné!
„Dávame reťazcom na výber, buď sa nájde dohoda alebo nastúpi tvrdá ruka štátu, ktorá sa už nebude pýtať!“ rezolútne varuje Robert Fico na sociálnej sieti. „Štát musí strážiť, aby bol vzťah medzi prvovýrobcami potravín, reťazcami a občanmi zdravý a... Čítať ďalej
22 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik