Politik Podolay: Alternatíva pre Slovensko vraj existuje
21 | 03 | 2023 I Eka Balašková

Pavol Viktor Podolay je 77-ročný politik, medicínsky technik a automobilový pretekár z Bratislavy. Tu v roku 1968 pôsobil v tíme, ktorý ako prvý v strednej Európe uskutočnil transplantáciu srdca, neskôr v Mníchove pôsobil v oblasti IT.  Aktuálne to má namierené do slovenskej politiky.

Podľa Podolaya sa súčasná ponuka na slovenskej politickej scéne nestretáva s veľkým ohlasom, no problém nevidí v nedostatku politických subjektov, ale v politickej kultúre, ktorá na Slovensku a v jeho politike vládne. Prichádza preto s Alternatívou pre Slovensko. Podolay je aj jedným z kritikov slovenskej prezidentky Zuzany Čaputovej.

Skeptická rekapitulácia

„Voliči, ktorí nechcú voliť fašistické strany, ani Smer a Hlas – sociálne demokracie, ľavicovo-liberálno-dúhové Progresívne Slovensko Čaputovej, Hegerovu vládnu juntu bez mandátu voličov “Demokrati”, OĽANO a všetky tie skrachované vládne strany ktoré tu narobili tento chaos, dostávajú v poslednom čase rozmanitú ponuku vo forme nových politických strán a hnutí. Táto ponuka sa však zatiaľ nestretá s mimoriadnym voličským záujmom a nevedie ani k mimoriadnym volebným preferenciám. Ako keby ani neodpovedala na nejaký reálne existujúci dopyt. Spájanie pravice akosi nefunguje, skôr naopak,“píše nie práve optimisticky Pavol V. Podolay.

Igor Bukovský: Zlomený, apatický dav im vyhovuje (VIDEO)
Lekár Igor Bukovský pred troma rokmi radil, ako treba dbať o svoj imunitný systém úpravou stravy a pod vplyvom svetových odborníkov varoval pred lockdownami a narušením spoločenského života. Vďaka týmto „opatreniam“ sa spoločnosť s pandémiou... Čítať ďalej
21 | 03 | 2023 | Eka Balašková

Požiadavku však vidí

„Ten dopyt tu však celkom určite existuje. Množstvo ľudí až zúfalo túži po nejakej rozumnej a slušnej politickej strane, ktorú by s pokojným svedomím dokázali voliť. Nemohli by to byť Dzurindovi Modrí, keď už nie Múdri?,“uvažuje Podolay, ktorý vidí problém inde, ako v nedostatku strán.

Ponúka Alternatívu

„Pokiaľ nenastane hlboká zmena v politickej kultúre a v poňatí politiky, ekonomický, spoločenský a kultúrny pád Slovenska do priepasti bude neodvratný. Slovensko potrebuje konečne nový impulz a nie tie obohraté platne,“ vysvetľuje svoj názor Podolay a pýta sa, či práve teraz nenastal čas na skutočnú, národno-konzervatívnu pravicu.

„Čo tak voliť úplne nové hnutie - Alternatíva pre Slovensko?“ uzatvára svoj status na sociálnej sieti Podolay.

&set=a.1764751433741771

Čaputovej kritik

Pri nedávnych prezidentských voľbách v ČR bol práve Podolay jedným z tých, ktorí kritizovali slovenskú prezidentku za jej „fanúšikovské“ správanie, ktoré predviedla v Prahe.

"Prezidentka republiky sa nemôže správať ako fanúšik v puberte, len aby uvidela svoj nový idol prvá. Ako hlava štátu takýmto správaním zneuctila prezidentský úrad. Ona nie je zástupkyňou Progresívneho Slovenska ani slniečkárov bratislavskej kaviarne, ale najvyššou predstaviteľkou suverénneho štátu, ktorá ho reprezentuje ako celok," napísal 29. januára kriticky Podolay.

FB/Zuzana Čaputová | Petr Pavel s manželkou, Zuzana Čaputová s prvým pánom

Bývalý nemecký politik: Slovenská prezidentka vyrobila v Česku škandál
Bývalý nemecký poslanec Pavol V. Podolay označil správanie sa slovenskej prezidentky Zuzany Čaputovej za pubertálne. Jej návšteva štábu generála Pavla tesne po vyhlásení výsledku volieb hovorí za všetko. Podľa Podolaya si prezidentka neuvedomila... Čítať ďalej
29 | 01 | 2023 | Eka Balaskova

 

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik