Matovič najnovšie s rétorikou "dezolátov" a "opíc"
20 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Za toto kedysi kameňovali "dezinfoscénu", vypínali Blahove kontá na sociálnych sieťach, prípadne Matovičova koalícia vlani aj celé weby a nazývali to rusofilnými konšpiráciami. Posúďte sami. Igor Matovič sa na sociálnej sieti obul do Šimečku, PS, USA, mainstreamu a, samozrejme, ako inak tiež mafie a bohvie ešte koho.

Začnime tým, čím Matovič svoj status končí: "Nebojme sa vždy pomenovať pravdu, nech z nej aj mocných bolia uši." Vyzýva Igor Matovič. Škoda, že to nehlásal vlani, keď jeho vláda zaviedla na Slovensku cenzúru. A jeho špicli udávali nepohodlné weby.

Je treba zabiť Saddáma

Tak nazval svoj status predseda OĽaNO a pod názvom píše: "Pred 20 rokmi USA pod falošnou zámienkou - že Irak vlastní zbrane hromadného ničenia - nahovorili 49 krajín do tzv. “Koalície ochotných” … krajín, ktoré boli ochotné bez mandátu OSN, len z vlastného presvedčenia o svojej neomylnosti, zaútočiť na Irak. Bohužiaľ, sa medzi “neomylných” zaradilo aj Slovensko pod velením SDKÚ a KDH. Veľmi rýchlo sa po obsadení Iraku preukázalo, že žiadne zbrane hromadného ničenia v Iraku neboli."

"Rozsievanie demokracie dynamitom"

Nuž vtedy takéto "počiny" v medzinárodnej politike so súhlasom Slovenska odsudzovala iba tá časť verejnosti, ktorú dne samozvaní demokrati a najspravodlivejší majiteľ pravdy - mainstream, nazývali dezolátmi, rusofilmi, opicami a konšpirátormi. Tak asi treba v týchto radoch privítať ďaľšieho.

Objavenie Ameriky

"Priamo v Iraku zomreli státisíce ľudí. Niektorí priamo ako vojenské či civilné obete vojny, ostatní ako obete občianskej vojny a najmä zverstiev Islamského štátu, ktorý vznikol len vďaka vojne. Na vojnu v Iraku však doplatili aj mnohé iné krajiny mimo Iraku samotného. Nestabilita sa preniesla aj do susednej Sýrie, v ktorej aj po zverstvách IS ako aj prezidenta Asada zomreli ďalšie státisíce ľudí. Následný exodus miliónov utečencov do Turecka a EÚ spôsobil zásadné oslabenie EÚ, keďže nelegálna migrácia bola poslednou a rozhodujúcou kvapkou, ktorá pomohla k úspešnosti Brexitu. Akt spupnej arogancie moci spôsobil zbytočné utrpenie miliónov ľudí. Mimoriadne hospodárske škody. Zásadné oslabenie sily EÚ. Diskreditáciu USA ako svetového garanta mieru a poriadku. Výrazné posilnenie moci Ruska." Heuréka! Matovič objavil koleso!

A "pome" do nich!

A toto stojí za pozornosť - Matovič (v statuse) neznámy, znovuinkarnovaný: "Netreba však zabúdať na to, čo v tom čase robili slovenské médiá. Hlavné PROvojnové médium bolo SME, ktorému vtedy velil istý pán Šimečka - otec šéfa PS. Ten si dnes zrazu síce sype popol na hlavu, ako veľmi vtedy zlyhal (aspoň to), to však z neho vinu z verejného nadŕžania zločinom nikdy nezmaže."

To by nebol Igor, bez "mafie" "ni šag vperjod"

"Dnes tento istý človek stojí na čele inej Koalície ochotných" pokračuje v statuse Igor Matovič  - dnes už ako hlavný ideológ Denníka N(enávisť) hlása tézu, že vláda s mafiou zo Smeru s menom Hlas je nie že prípustná, ale priam žiadúca. Uvidíme, kedy opäť pochopí zvrátenosť svojej propagandy."

Oxymoron (spojenie slov protirečiaceho si významu)

"Každopádne, myslieť si, že zlyhanie USA pri vojne v Iraku dnes oprávňuje Rusko bez mandátu OSN vtrhnúť na Ukrajinu, je úplné nepochopenie súvislostí. Ak raz zlyhali USA, mali by sme sa poučiť a nepodporovať teraz iných agresorov v konaní rovnakých chýb."

Varuje pred záverom svojho statusu, ktorý sme uverejnili v úvode nášho textu, na sociálnej sieti Igor Matovič.

Pat a Mat - riešia analýzu o Migoch
Analýza neexistuje, vravím vám, neexistuje, hovorí ten vľavo. Mám ju tu, môžem vám ju ukázať - hovorí na tej istej tlačovke ten vpravo. "Pat a Mat v priamom prenose. A takýto ľudia rozhodujú o zásadných bezpečnostných otázkach štátu." Píše na... Čítať ďalej
19 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme