Poslanec Pročko objasňuje svoje „vyčíňanie“, kedy bol opitý v aute a podáva trestné oznámenie na fašistických poslancov, ktorí šíria takéto svinstvá (Fotogaléria)
17 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová

Internet s sociálne sieti valcuje správa o tom, že poslanca NR SR, Jozefa Pročka (OĽaNO) zastavili policajti ako šoféruje ako opitý a bol riadne agresívny. Pročko sa obhajuje, bráni, odvoláva sa na predovlebnú kampaň opozície a ako uvádza, na fašistických poslancov, ktorí šíria takéto svinstvá podáva trestné oznámenie.

 

Pročko mal v roku 2007 agresívne v opitosti vystupovať proti policajtom, ktorý zastavili auto. On tvrdí, že nešoféroval.

"V roku 2007 okolo polnoci pri benzínovej pumpe smerom z Haliče zastavili policajti Volkswagen s lučeneckým evidenčným číslom, ktorý šoféroval známy zabávač a nachytávač z televíznej relácie Nikdy nehovor nikdy Jožo Pročko. Nemal pri sebe žiadne doklady a ako nám opísal svedok, snažil sa s policajtmi vyjednávať, vraj len ide niekoho odviezť," písal v roku 2007 Plus 7 Dní.

Správa, zverejnená v roku 2007 sa objavila na sociálnych sieťach pred niekoľkými dňami opäť a je zdieľaná, ako keby išlo o novinku.

Pročko mal v roku 2007 stratiť nervy

„Správal sa agresívne. Asi dvakrát niekomu nervózne telefonoval. Potom prišla na miesto ďalšia policajná hliadka,“ opísal svedok incident. Podľa informácií portálu plénum, mal údajne policajtov obviniť, že si od neho žiadali úplatok a vykrikovať, že ho mlátili. Neskôr to však odvolal.

Poslanec OĽANO šírenie starého článku berie ako antikampaň pred voľbami.

"Fašistickí poslanci šíria na svojich stránkach takéto svinstvá. Vyrobia obrázok s mojou foto, kde dajú text, ktorý som nikdy nepovedal, ale vzhľadom na obsah textu urobia zo mňa nepriateľa všetkého Slovenského. Tie komentáre pod takýmito obrázkami sú plné zloby, agresie a nenávisti. Kočiš má rodinu a deti. Tak mu želám nech to zlo čo šíri vedome mu Boh odpustí a nech je jeho rodina zdravá. Jeho priaznivci želajú mojej rodine vďaka svinstvu čo šíri ,len to najhoršie," uviedol Pročko na sociálnej sieti.