Igor Bukovský: Vitajte v totalite Veroniky Remišovej!
18 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Vyštudovaná bábkoherečka, ktorá sa len v dôsledku zvrhlej absurdity slovenskej tzv. politiky stala ministerkou čohosi - je otázne, či sama tuší čoho vlastne - sa pred našimi očami ukazuje ako stelesnenie pravnučky stalinských funkcionárov," myslí si doktor Igor Bukovský. Zdôrazňuje, že patokrati a peklo nikdy nespia!

Podľa Igora Bukovského, je Veronika Remišová (Za ľudí), ministerka MIRRI, ešte nebezpečnejšou osobou ako bola jej tzv. spolustraníčka, ktorá kedysi tiež verejne odkryla temné zákutia svojej duše vyhlásením, „Vláda je tu na to, aby ľuďom určovala, ako majú žiť. Či sa nám to páči, alebo nie.“

Remišovej návrh zákona

"Vyštudovaná bábkoherečka na ministerskom gauči za TISÍCE NAŠICH Eur pripravila návrh zákona, ktorý podľa môjho presvedčenia porušuje Ústavu SR, legislatívne normy EÚ aj Listinu základných ľudských práv a slobôd. Nabrala chuť zriadiť „Ministerstvo Pravdy“ a postihovať aj zmazať všetkých, ktorí budú Ministerstvom Remiš-Pravdy označení za nebezpečných šíriteľov dezinformácií," upozorňuje Igor Bukovský.

"Každý človek, ktorému ešte ostali v hlave zvyšky zdravého rozumu, hrdosti a charakteru, sa musí proti tomu postaviť a (áno, aj svojim telom) brániť takejto brutálnej reinkarnácií stalinských pohrobkov," dodáva.

"Každý slobodný a zodpovedný občan bude potrebný k tomu, aby sme si pred nimi ochránili slobodu slova a názoru. A slobodu prístupu a šírenia informácií. Ostaňte na príjme, sledujte dianie okolo seba.Tomuto musíme zabrániť!" Konštatuje Dr. Bukovský.

Remišovej zákon detailnejšie rozobrala na Právnych listoch sudkyňa Jelinková Dudzíková.

Účinnosť má nadobudnúť 1. septembra 2023, necelý mesiac pred voľbami.

"Postihovať bude nielen novinárov, spravodajské online weby, ale i bežných ľudí. Zasahovať má do trestného i do správneho práva, Prečo ho teda pripravilo MIRRI a nie napríklad rezort spravodlivosti, je zatiaľ záhadou," píše portál Ereport.

Dôvodová správa vyzerá ako hon na čarodejnice.

Vyplýva z nej, že návrh zákona sa týka troch oblasti: rozšírenia definície nelegálneho obsahu a sprísnenie sankcií za jeho šírenie, zakotvenie právneho rámca na zásah štátu proti dezinformáciám a obmedzenia anonymity v online diskusiách

Vitajte v totalite Veroniky Remišovej!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik