Karol Farkašovský: Všimnite si to pozoruhodné šermovanie so zodpovednosťou
16 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Všimnite si to pozoruhodné šermovanie so zodpovednosťou. Dočasná, nedôveryhodná vláda posúva tému MIG- ov „akože“ do parlamentu. Pre istotu iba na Výbor pre obranu a bezpečnosť. No zároveň sa ešte dva dni predtým dozvedáme v televíznej diskusii od dočasného premiéra, že konečné rozhodnutie aj tak prijme vláda. A tá je už vlastne rozhodnutá." Citát Karol Farkašovský

Názor Karola Farkašovského, zverejnený na oficiálnej stránke strany SNS, s názvom "MIG-y nelietajú, ale otázky okolo nich áno," preberáme v plnom znení. 

Tak máme MIG-y šrotové, alebo nemáme?

Kedy konečne ráčia poslanci urobiť poslanecký prieskum ? Sú ešte MIG-y vôbec u nás ? Kde a v akom sú technickom stave. Kto o ich osude rozhodne? Vláda s hulvátskymi ministrami, Výbor parlamentu, plénum parlamentu, či vari prezidentka...?

Isté je jedno, že trojjediný, dočasný a dôvery zbavený premiér ich v slabej bruselskej chvíľke už prisľúbil a zrejme si nechce šliapať na jazyk. Veď slovo robí chlapa...

Navyše má okolo seba „kukučie hniezdo“ s ministerskými hviezdami, ktorým nie je svätá ani Ústava ani bezpečnostný záujem Slovenska. Sú to národom nechcení ministri – vlastne iba kreatúry - bez sebareflexie a bez úcty voči platným zákonom, podľa ktorých nemajú v súčasnej situácii žiadny mandát ani kompetenciu nakladať so štátnym majetkom. Tobôž nie vojenským.

Ministri, ktorí nemajú ani šajnu o komunikačnej kultúre, nehovoriac o nejakom rešpekte a úcte voči občanom. Ministri, ktorí by asi najradšej poslali do vojny aj revoltujúcich a „vrieskajúcich michalovských paviánov“, ktorí si dovolili mať a vyjadriť iný názor.

Všimnite si to pozoruhodné šermovanie so zodpovednosťou

Dočasná, nedôveryhodná vláda posúva tému MIG- ov „akože“ do parlamentu. Pre istotu iba na Výbor pre obranu a bezpečnosť. No zároveň sa ešte dva dni predtým dozvedáme v televíznej diskusii od dočasného premiéra, že konečné rozhodnutie aj tak prijme vláda. A tá je už vlastne rozhodnutá.

Medzi riadkami sme sa teda dozvedeli skutočnú a nahú pravdu. „Už rozhodnutá“ vláda vlastne potrebuje parlament iba ako figový list na prikrytie. Aby to rozhodnutie nevyzeralo až tak „na hulváta“. Takže vláda, ktorá je podriadená parlamentu, už nepotrebuje ani prezidentkinu sukňu, lebo figový list si urobila rovno z Národnej rady SR.

A slovenský parlament si toto nechá so sebou robiť. To už ctení poslanci fakt nemusia ani v oblekoch chodiť, postačia im figové listy – jeden vpredu a druhý vzadu. Veď aj tak tam niet veľa čo prikrývať.

A na intelektuálnu prázdnotu je aj figových listov škoda.

Foto: Facebook: 

Na obrázku môže byť lietadlo a vonku

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik