AKCIA POŠTÁR: VEĽKÁ PROTIDROGOVÁ RAZIA NA SLOVENSKU AJ V MAĎARSKU!
14 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

V okrese Komárno, Nové Zámky a Dunajská Streda zasahovala národná kriminálna agentúra, informuje Polícia Slovenskej republiky na svojich stránkach.

"Išlo o protidrogovú akciu s krycím názvom POŠTÁR. V súčinnosti s Maďarským Národným úradom vyšetrovania Pohotovostnej polície (KR NNI) bola v meste Gyȍr na území Maďarska súbežne vykonaná akcia za obdobnú trestnú činnosť," píšu na Facebooku muži zákona.

Počas akcie zadržali 5 osôb. Vykonali 12 prehliadok rôznych priestorov. Zaistili pervitín a marihuanu, ako aj komponenty k drogovej trestnej činnosti a finančnú hotovosť.

"Vyšetrovateľ národnej kriminálnej agentúry obvinil 6 osôb z drogovej trestnej činnosti páchanej organizovanou skupinou. Obvinení sa v súčasnosti nachádzajú vo väzbe, z dôvodu obavy z pokračovania v trestnej činnosti," dodáva polícia SR.

Národná kriminálna agentúra aj touto cestou vyjadruje partnerskému útvaru KR NNI z Maďarska poďakovanie za spoluprácu.

Fico: Slovensko bude v júni v hroznom stave, ale 30. septembra to bude KATASTROFA! (VIDEO)
Fico apeluje na skorší termín volieb a úradnícku vládu! Ešte stále môžu byť predčasné voľby aj na začiatku júla, všetko je v rukách prezidentky SR Zuzany Čaputovej. Vyhlásil to predseda opozičného Smeru-SD Robert Fico na utorkovej tlačovej... Čítať ďalej
14 | 03 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik