Zatkli stredoškoláka za výrok, že medzi mužmi a ženami je rozdiel
13 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Kanadského katolíckeho študenta zatli a obvinili úrady po tom, ako povedal, že muži a ženy sú odlišné bytosti. Informuje o tom televízna stanica Fox news na webe foxnews.com.

"Zatknutý za vyznávanie kresťanskej viery v kresťanskej škole?" Pýta sa web foxnews.com. Kanadský katolícky stredoškolák Josh Alexander podľa zdroja tvrdí, že toto je jeho príbeh, príbeh zatknutia a vznesenia obvinenia, a to za to, že sa po vylúčení zo školy pokúsil zúčastniť sa na vyučovaní.

Alexander bol študentom kanadskej katolíckej strednej školy v Ontáriu, kým neprehovoril o obavách mužov na toaletách v inštitúcii. Teda o tom, že ich používajú aj študentky.

Rozlišovanie mužov od žien a viera, že Boh stvoril iba dve pohlavia, podľa jeho názoru, nakoniec viedli úrady k tomu, aby ho zatkli a obvinili z „prečinu“.

Previnil sa chlapec

Kanadský katolícky gymnazista Josh Alexander pre foxnews.com hovorí, že bol zatknutý "za pokus zúčastniť sa na vyučovacej hodine po tom, čo tvrdil, že muži a ženy sú rozdielni.

"Študenti sa mi sťažovali, že sú znepokojení, pretože muži a ženy používajú toalety bez rozdielu, pre koho sú určené. V škole sa to zmenilo na debatu. Povedal som na to svoj názor a použil som na to Písmo. Na zvyšok roka ma vyviedli z budovy a keď som sa pokúsil zúčastniť sa na vyučovaní, bol som zatknutý a obvinený," pokračoval Josh.

Podľa foxnews. com povedal, že poukázal na kresťanskú identitu školy a tvrdil, že diskutoval s riaditeľmi školy, no tí ho odmietli vypočuť.

Téma pre právnikov

Do témy sa zapojil aj advokát James Kitchen, ktorý s Fox News diskutoval o „obmedzenom“ právnom prostriedku, ktorý je k dispozícii na zastupovanie Alexandrových práv na slobodu prejavu, pričom uviedol, že „oveľa slabšia“ ústava Kanady je prekážkou, ktorú treba prekonať.

„Zdá sa, že z kultúrneho a právneho hľadiska existuje oveľa menej rešpektu k individuálnym právam a slobodám a oveľa väčší záujem na tom, aby vláda mala právomoc robiť si, čo chce,“ povedal a dodal: „Existuje však zákonné odvolanie sa na Ontario Human Rights. Myslíme si, že došlo k náboženskej diskriminácii na základe Joshovho kresťanského náboženského presvedčenia , takže podáme sťažnosť Komisii pre ľudské práva v Ontáriu...“ Uzatvára informáciu web foxnews.com.

Americký "jadrový" bombardér nad hranicou Ruska
Americký jadrový bombardér v sprievode poľských stíhačiek letel včera pozdĺž hranice s Ruskom. Informuje ukrajinský web strana.news. V sobotu 11. marca uskutočnil americký bombardér B-52 spoločný prelet s poľskými stíhačkami. Podľa služby... Čítať ďalej
12 | 03 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik