VIDEO HLAS nekompromisne o Hegerovi: OKLAMAL VOLIČOV!
07 | 03 | 2023 I Diana Zaťková

Dočasne poverený premiér Eduard Heger uskutočnil podvod na voličoch! Vyhlásila to opozičná mimoparlamentná strana Hlas-SD. Vyzvala Hegera, aby po odchode z OĽANO vytvoril podmienky na menovanie úradníckej vlády a čo najskorší termín predčasných volieb. Hovorí o možnom júlovom termíne.

Heger - stelesnenie zlyhania a temnej minulosti amatérskej garnitúry

"Oddnes má krízou zmietané Slovensko na čele štátu odvolaného premiéra bez politickej príslušnosti a podpory v parlamente, ktorá by odzrkadľovala výsledky parlamentných volieb. A ktorý má ešte navyše v kompetencii dva rezorty, ktoré sa zásadne týkajú života ľudí," vyhlásila strana s tým, že dva rezorty sa ocitli v rukách človeka, ktorého zaujíma len jeho politická stolička. Strana označila Hegera za stelesnenie zlyhania a temnej minulosti amatérskej garnitúry.

Za nočným statusom Hegera na sociálnej sieti vidí Hlas-SD dôvod, pre ktorý sa schválil septembrový termín predčasných parlamentných volieb.

"Jeho rozhodnutie zverejniť status tesne pred polnocou ho usvedčuje z podvodníctva, pretože sa bál, že ak by to bolo ráno, mohli by sme ešte hovoriť o skrátení volebného obdobia a vymenovaní úradníckej vlády. Heger týmto krokom usvedčil sám seba z podvodu na voličoch. Začať podvodom a hovoriť druhým dychom o demokratoch je výsmechom demokracie samotnej," tvrdí Hlas-SD a poukázal na uplynuté lehoty potrebné na voľby v júnovom termíne.

Príbeh sa naplnil

MÔJ PRÍBEH V OĽANO SA DNEŠNÝM DŇOM KONČÍ. Dočasne poverený premiér Eduard Heger to pred odbitím polnoci oznámil verejnosti na sociálnej sieti. Má vraj vlastnú víziu o politike.

"Mám vlastnú víziu o politike. Viem, že ak ju chcem naplniť, musím sa vydať vlastnou cestou. Život jednoducho prináša situácie, kedy sa musíme rozhodnúť. Ja to robím dnes. Prajem hnutiu do ďalšieho politického života len to najlepšie," uzavrel krátky a jednoznačný status Heger.

Hegerovi Demokrati

Nový projekt dočasne povereného premiéra Eduarda Hegera sa bude volať Demokrati. Oznámil to na utorkovej tlačovej konferencii. Heger bude jej lídrom. Projekt má byť založený na spájaní stredopravých politických strán. Stranu ohlásil spolu s poslancom Miroslavom Kollárom i dočasne poverenými ministrami Jánom Budajom, Jaroslavom Naďom, Rastislavom Káčerom či Karlom Hirmanom.

AKTUALIZOVANÉ Heger ohlásil novú stranu: Aký má názov a kto bude jej lídrom? (VIDEO)
Nový projekt dočasne povereného premiéra Eduarda Hegera sa bude volať Demokrati. Oznámil to na utorkovej tlačovej konferencii. Heger bude jej lídrom. Strana má byť založená na slušnosti, odbornosti i konštruktívnom dialógu a pokračovaní reforiem.... Čítať ďalej
07 | 03 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik