Polícia pátra po páchateľovi, ktorý mal ukradnúť viacero luxusných hodiniek
06 | 03 | 2023 I Tibor Malý/tasr

Neznámy páchateľ mal v nedeľu (5. 3.) ukradnúť z predajne v obchodnom dome v Bratislave troje luxusných hodiniek za vyše 30.000 eur. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri jeho stotožnení. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

"Neznámy muž vošiel do predajne hodiniek, kde si ako zákazník vypýtal od obsluhy na vyskúšanie tri kusy hodiniek rôznych značiek v celkovej hodnote 30.350 eur. Využil moment, keď bola obsluha otočená chrbtom a vyberala ďalší typ hodiniek z vitríny, vzal troje hodinky dané ku skúšaniu a utiekol z predajne bez zaplatenia," ozrejmila.

Páchateľ je podľa polície vysoký asi 190 centimetrov. Má normálnu postavu, hnedé oči a bledú pleť s plešinou. Na ľavej ruke má tetovanie. Hovorí po anglicky. V čase krádeže mal oblečené modré rifle, tmavé tričko, tmavú vestu a obuté tmavé tenisky. Mal tiež dioptrické okuliare.

Polícia vyzvala ľudí, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti muža na fotografii, aby ich oznámili na bezplatnom čísle 158, na policajnom oddelení alebo správou na sociálnej sieti.

ŠOP nasadí medveďom GPS obojky
Ochranári nasadia medveďom GPS obojky, ktoré budú monitorovať ich prípadný pohyb v okolí obce. Obojky ich nebudú v pohybe nijako obmedzovať a každé dve hodiny budú vysielať ich GPS pozíciu. Pre TASR to uviedla Štátna ochrana prírody (ŠOP) SR,... Čítať ďalej
06 | 03 | 2023 | Tibor Malý/tasr

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme