LENGVARSKÝ deň pred odchodom z funkcie TOTO EŠTE PODPÍSAL!
03 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Lengvarský vyhlásil progresívno-liberálnu vojnu rodine!" Tvrdí na sociálnej sieti Tomáš Taraba (Život - NS).

"Lengvarský deň pred odchodom z funkcie podpísal, aby sa na Slovensku mohlo meniť pohlavie obyčajným zápisom do občianského prezkazu. Stačí si zapísať, aby muž povedal, že je žena a bude môcť chodiť na dievčenske záchody. Kto ho tam nepustí, diskriminuje ho a môže byť žalovaný," vysvetľuje Tomáš Taraba na sociálnej sieti.

"Takto definovanú liberálnu úchylku nemá v Európe v podstate nikto," dodáva.

Lengvarský bol podľa Tarabu ako vojačik tejto vláde vybraný a dosadený inými rovnako ako bol inými dosadený Káčer.

"Som presvedčený, že jedinou a hlavnou úlohou tohoto neschopného ministra zdravotníctva bolo urobiť tento útok na rodinu. Všetci to vo vláde vedeli a ignorovali to. A ako typický posero, ktorý je akože generál, to Lengvarský spravil posledný deň vo funkcii," zdôrazňuje Tomáš Taraba.

Táto vláda sa týmto aktom podľa neho dotkla najposvätnejšej veci, na ktorej stojí zdravá spoločnosť a tým je rodina.

"Vyzývam Hegera, aby okamžite toto nariadenie zrušil a zároveň verím, že si všetci v politike uvedomia, že ľudia čo sú pri moci ničia všetko slovenské, všetko zdravé a všetko na čom stojí spoločnosť," skonštatoval na sociálnej sieti Taraba.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik