Hlas ľudu: Kozelovú nikto nezožerie
03 | 03 | 2023 I Mária Škultétyová

Ak to neviete, kozel je české slovo a do slovenčiny ho prekladáme ako cap. A aby sme si boli celkom načistom, ešte upresním, že cap je samec, čo oplodňuje kozy. Kto číta moje príspevky, iste si  pamätá, že raz som o tom už písala.

Keď sa o človeku, ktorý strašne, aleže strašne smrdí, hovorí, že smrdí capinou, potom si myslím, že zožrať  kozla alebo kozelovú, jeho partnerku, musí byť niečo nechutne smradľavé. Fuj, žiadnu capinu by som do huby nedala, to mi verte! Ani surovú, ani pečenú.

A teraz poďme na veľkú Kozelovú

Teda Kozelovú  s veľkým K. Niektorí ju skôr poznáme ako teplákovú poslankyňu alebo aj lampasáčku. Lebo to, v čom sa presmrádzala po parlamente, vraj neboli tepláky, ale gate s lampasmi. Nuž a táto veľká Kozelová s veľkým K dostala chuť na smerácke mäsko. Smerákov chce  zožrať zaživa. Neviem, na ktorom by si zgustla najviac, ale predpokladám, že taká kanibalka by to brala do radu a bez výberu. 

Pri jej veľkosti a  apetíte by aj celý Smer musel padnúť.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik