VIDEO Bezprecedentný škandál: Brutálna CENZÚRA RTVS! Blahu nevpustili na diskusiu s Naďom
24 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

Odmietame tolerovať jednostrannú vojnovú propagandu Naďa, Hegera a Čaputovej vo verejnoprávnych médiách! Takto okomentovala strana Smer obrovské faux pas RTVS. Verejnoprávna TV totiž nepustila podpredsedu najsilnejšej strany na prednatáčanie diskusnej relácie. Blaha chcel ako náhradník za kolegu Kéryho diskutovať s dočasne povereným ministrom obrany Jaroslavom Naďom. Dostal sa len po vrátnicu.

"Po chlapskej výzve od Ľuboša Blahu k Jarovi Naďovi, aby si konečne sadli za jeden stôl a bavili sa priamo z očí do očí, Naď uhol a výzvy sa zľakol. RTVS nevysvetliteľne pristúpila na Naďovu nedemokratickú hru a znemožnili Blahovi priamo v relácii vyvracať klamstvá, ktoré na jeho adresu bez akejkoľvek oponentúry šíri vo všetkých médiách tento vojnový štváčik," informovala strana Smer - SSD o aktuálnej situácii na sociálnej sieti.

Podpredseda najsilnejšej opozičnej strany zverejnil aj video ako sa snaží dostať do relácie, telefonoval s niekoľkými pracovníkmi RTVS, ale ďalej ako za vrátnicu sa nedostal. Zamestnanec Blahovi povedal, že mu to “je ľúto, ale nechcú Vás tam”.

"Je neakceptovateľné, že verejnoprávne médium umlčiava opozičných politikov s iným názorom a ich relácie slúžia už len na šírenie jedinej pravdy - vládnej vojnovej propagandy. Boja sa iného názoru, diskusie ale hlavne pravdy. My to tak nenecháme a ideme aj do právnych podaní voči RTVS, pretože takéto spreneverenie sa úlohe verejnoprávnej televízie objektívne informovať a poskytovať názorovo vyvážené spravodajstvo je v rozpore so zákonom a my sa tomu nebudeme prizerať," upozornil Blaha.

"Dnes sa prednahrávali Sobotné dialógy - strana Smer ma do rozhlasu vyslala ako svojho zástupcu. A takto to dopadlo. Sadnite si - to, čo pácha verejnoprávna RTVS je ešte brutálnejšia cenzúra ako v prípade Markízy či TA3. Zbabelci, ktorí nenávidia slobodu. Plnia pokyny Naďa a plne sa spreneverili akýmkoľvek princípom nezávislej žurnalistiky," skonštatoval smerák na sociálnej sieti Telegram.

Najtrápnejšie podľa Blahu je, že do ňho kopú v každej druhej relácii, ale keď príde, nech ho môžu konfrontovať, tak mu nedajú šancu sa brániť. "Aké udatné. Špeciálne od Naďa - doma pred zrkadlom veľký frajer, v realite iba prerastený Matýsek. To, čo spáchala RTVS je bezprecedentný škandál a zajtra k tomu bude mať strana Smer-SD na čele s Robertom Ficom zásadnú tlačovku. O 11.00. Budeme sa brániť všetkými možnými spôsobmi a podnikáme právne kroky," uzavrel politik.

Blaha vyzýva Naďa: BUĎTE CHLAP! Nechce sa mi veriť, že by ste boli až taký zbabelý
Slovenský rozhlas v sobotu 25. 2. 2023 organizuje diskusiu medzi ministrom obrany Jaroslavom Naďom a zástupcom opozičného Smeru-SD, ohľadom zástupnej vojny, ktorú voči Ruskej federácii vedú na ukrajinskom území Spojené štáty americké. Do relácie... Čítať ďalej
21 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Slovenský rozhlas v sobotu 25. 2. 2023 organizuje diskusiu medzi ministrom obrany Jaroslavom Naďom a zástupcom opozičného Smeru-SD, ohľadom zástupnej vojny, ktorú voči Ruskej federácii vedú na ukrajinskom území Spojené štáty americké. Do relácie strana nominovala Ľuboša Blahu, ako podpredsedu strany a poslanca NR SR, ktorý sa špecializuje na otázky zahraničnej a európskej politiky. Minister však svoju účasť v diskusii s Blahom dopredu vylúčil.

"Nechce sa mi veriť, že by ste boli až taký zbabelý, veď máte na starosti národnú bezpečnosť a dokonca sa pýšite modrou krvou. Človek by z Vašej sebachvály nadobudol dojem, že ste údajný rytier a Vy neviete zobrať ani dosť odvahy na argumentačný súboj s predstaviteľom ľavicovej opozície. Nie je Vám to trápne?," pýtal sa opozičný poslanec pred tromi dňami.

„Preto Vás verejne vyzývam – nebuďte ako malý zbabelý chlapec, ktorý sa bojí silnejšieho a vzdelanejšieho protivníka. Buďte chlap a poďte so mnou diskutovať,“ vyhlásil v utorok Blaha. Dnes už vieme, ako to dopadlo.

Ján Baránek sa poriadne obul do TA3! TOTO im vyčíta
Politické diskusie sú téma, ktorá zaujala analytika RNDr. Jána Baránka. Ten si tentokrát všíma neobjektivitu moderátora nedeľnej relácie V politike, ktorú moderuje Richard Dírer. Toho Baránek vníma, ako „premotivovaného a aktivistického... Čítať ďalej
20 | 02 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik