Hlas ľudu: TOTO bude o mediálnej zrade
24 | 02 | 2023 I Mária Škultétyová

Toto bude o mediálnej zrade. O umlčiavaní pravdy v médiách. O človeku, z ktorého médiá robia diabla v ľudskej koži.

Každý rozumne uvažujúci človek vidí, čo sa u nás deje. Pravda, ktorá „novodobým mysliteľom a pánom sveta“ nehrá do karát, sa zakazuje. A ak sa náhodou niečo zakázané dostane do médií, pravda sa vymazáva a vinníci sú potrestaní.

Je to ako v zlej rozprávke

Pravda, ktorú mocní nechcú počuť, sa zle počúva. Zle sa počúvajú slová o kritike vojenskej pomoci Ukrajine. Z médií sa ozýva jednostranná propaganda.  Zbrane, zbrane, zbrane. Iné nepočuť. O mierových rokovaniach je ticho. Nemožno kritizovať postup vlády, nemožno kritizovať prezidentku. Je zakázané hovoriť o prípadnej mobilizácii, hoci na druhej strane počujeme, že vojna na Ukrajine je aj naša vojna. Že na Ukrajine sa bojuje aj za nás a za Európu.

K najhlasnejším kritikom súčasného režimu patrí trojnásobný premiér Róbert Fico

Štátnik, ktorého nám musí svet závidieť.  Politik, ktorý hovorí o orientácii na štyri svetové strany. Politik, ktorý má podporu v národe. Pozná históriu, je hrdý na svoj národ, na svoju vlasť. To všetko sú hodnoty, ktoré sa dnes nenosia.  Vo svete globalizácie sú skôr na smiech. A pre to všetko ho mocní na Slovensku nemajú radi. Preto sa ho snažia zničiť. Slaboch by to nevydržal.

Snažili sa mu prišiť Kuciakovu vraždu

Na Jánovom hrobe si vytancovali jeho odchod z premiérskeho miesta. „Slušné Slovensko“ ho chcelo vešať, stavalo mu šibenice. Médiá vždy boli pri tom. Spustil sa boj proti Ficovi, začal sa politický lynč. Posledné voľby ho posadili do opozičných lavíc. Z vládnej politiky prešiel do opozičnej. Skúsený a prezieravý od samého začiatku kritizoval Hegerovu i Matovičovu vládu.  Médiá ju chránili, nedali na ňu dopustiť. Bolo trápne počúvať Matoviča a jeho vantajm, nextajm. Bolo trápne počúvať Hegerove drísty v médiách - ja byť na mieste Jančkárovej, od hanby za neho by som zutekala od mikrofónu.

Ficova pravda sa ukázala

Neschopná vláda amatérov a plagiátorov, ktorá zruinovala krajinu, musela padnúť. Padla, ale s požehnaním prezidentky „vládne“ ďalej. Neschopnosť prezidentky i vlády a nezáujem o Slovensko ľudia otvorene a nahlas kritizujú.

Opozičná politika Róberta Fica, jeho oprávnená kritika vlády a prezidentky sú dôvodom, prečo ho novinári očierňujú. Píšu a hovoria o ňom  nepravdy, prekrúcajú jeho slová, robia z neho diabla v ľudskej koži.  V každej politickej debate si ho do huby berú moderátori aj politici. Ale on sa brániť nemôže. Všetky debaty sú o Ficovi bez Fica.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik