Blaha odkazuje: SLOVENSKO - opozícia je pevná, IDEME DO NICH!
23 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

Liberáli pochopili, že 1,2 milióna ľudí je viac, než kedy stálo za Čaputovou či Matovičom. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Smeru Ľuboš Blaha. Podľa neho sú liberáli v háji. "Robert Fico ide vyhrať voľby. Skončili," hovorí opozičný poslanec.

Veroniky ešte stále oslavuje a pije šampanské

"Situácia zašla tak ďaleko, že dokonca už aj v Denníku N a v SME robia idiotov zo Šípoša a Remišovej, ktorí výsledok referenda zosmiešňujú. Účasť 1,2 milióna je výprask pre vládu a každý okrem 2-percentnej Veroniky to dobre vie. A kým tuná Otík v sukni, ktorý ako jediný nič nepochopil, otvára šampanské, v liberálnych kaviarniach nastala panika," upozorňuje vo svojom statuse Blaha.

Opozičný poslanec pripomenul slová sociológa Slosiarika na Denníku N, ktorý odhadol účasť len na 20%. Sekol sa o státisíce ľudí.

"A tak aj vyzerajú ich sociologické prieskumy. Ak nám prieskumné agentúry dávajú 16%, máme dávno cez 20% - a oni to dobre vedia. Teda okrem Veroniky, tá ešte oslavuje a pije šampanské. Nerušme ju. Otinke docvakne o čosi neskôr. Sondu do duše priemerného novinára nám ukázal záznam z tlačovky Smeru, kde sme sa od prítomných novinárov dozvedeli, že zo Smeru sa im chce vracať a že sme "je...tá čvarga".

NECHUTNÉ VIDEO len pre PLNOLETÝCH! Slovenské médiá sa predviedli v plnej paráde
Kým si toto pustíte, prosím, sadnite si. Pretože vám príde zle! Takto okomentoval podpredseda Smeru Ľuboš Blaha situáciu, ktorá nastala po nedeľnej tlačovej besede jeho strany k výsledkom referenda. Nastalo šokujúce odhalenie. V krátkom videu totiž... Čítať ďalej
23 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Zavrú všetky opozičné médiá?

Podľa smeráka novinárom nenávisť zatemňuje mozog. "Boja sa, že ľavicové, vlastenecké a mierové sily porazia amerických tajtrlíkov, ktorých dnes drží ambasáda pri moci. Čaputová kompletne vyfučala, kopala do referenda, odrádzala ľudí - a bum, prišlo ich 1,2 milióna. Čo budú robiť teraz? Včera sa splašene dohodli, že budú ešte 9 mesiacov vládnuť bez akejkoľvek legitimity - to je v skutočnosti uzurpácia moci. Štátny prevrat. Nemajú mandát. Na nič. Do septembra sa nás budú snažiť všetkých pozatvárať. Pripravili si zákon, podľa ktorého vypnú opozičné médiá, aby o tom nikto nemohol pravdivo informovať."

Amerika podľa Blahu potrebuje servilnú vládu kvôli zbraniam na Ukrajinu. "A viete čo, priatelia? Nebojíme sa ich - referendum bola obrovská vzpruha. A my ideme zachrániť Slovensko - opozícia je pevná, ideme do nich!," uzavrel Blaha.

Žiadna IZOLÁCIA Ruska SA NEKONÁ! Južná Afrika, Rusko a Čína plánujú spoločné manévre a Afrika sa búri proti Európe
Po cvičení v Bielorusku tu máme cvičenie oveľa podstatnejšie! Protieurópske sankcie, ktoré niekto úplne mylne nazýva sankciami protiruskými, boli a stále sú namierené predovšetkým na zničenie európskej prosperity! Pomýlený Brusel Nekoná sa nič z... Čítať ďalej
23 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!