MUDr. Bukovský: MIMORIADNE dôležité!
22 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

MUDr. Igor Bukovský reaguje na výsledok referenda, ktoré bolo neúspešné. A tiež na vyjadrenie strany OĽaNO, podľa ktorej výsledky referenda sú dôkazom, že nie je vôľa skracovať volebné obdobie. ČO JE PODĽA Dr. BUKOVSKÉHO mimoriadne dôležité?

Vyjadrenie strany OĽaNO je podľa Dr. Igora Bukovského patokratickým úškrnom a výsmech voličom z neexistujúcej centrály netransparentnej pseudopolitickej pseudostrany, ktorá na hlasoch voličov vo februári 2020 zarobila desiatky miliónov EUR.

Výsledok referenda je podľa Dr. Bukovského prejavom frustrácie a skepsy ľudí zo slovenských politikov, nedôvery verejnosti k demokracii a nedostatku občianskej odvahy a sebaúcty.

Ľudia už neveria

"Príliš veľa ľudí neverí, že môžu niečo zmeniť k lepšiemu," myslí si Bukovský. "Je tiež výsledkom politickej propagandy a mediálnej manipulácie, ktorou sa nechali presvedčiť, že referendum nemá zmysel," dodáva.

Príliš veľa ľudí prehliadlo podľa neho fakt, že ak toľko politikov a médií bojovalo proti účasti v referende, muselo to byť referendum MIMORIADNE dôležité.

"Politici, ktorí majú v politike dobré a čestné úmysly, by mali byť z výsledku vystrašení alebo aspoň smutní, rozhodne však nie nadšení! A mali presadiť, aby sa výsledok referenda určoval na základe rovnakých kritérií účasti ako pri voľbách politikov, teda nie 50%. V takom prípade by výsledok včerajšieho referenda znamenal veľké politické zemetrasenie," vysvetľuje Bukovský.

"A hlavne by sme sa dnes mohli cítiť ako občania prvej kategórie, a nie ako znovu ponížení rukojemníci politikov, ktorí už aj tak nemajú právo nás viesť," dodáva v závere Mudr. Bukovský.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik