Bukovský vyhral súd! Bloger, ktorý ho označil za dezinformátora sa MUSÍ ospravedlniť
19 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Igor Bukovský vyhral! A to žalobou, ktorú podal na prvostupňový súd. Roman Hanajík (bloger Denníka N) nesúhlasil s názormi známeho lekára na pandémiu a nazval ho dezinformátrom. Teraz sa na základe rozhodnutia súdu v Považskej Bystrici musí lekárovi ospravedlniť. Bukovský pôvodne žiadal k ospravedlneniu ešte 50 tisíc eur odškodné, ktoré mu však súd nepriznal. Ide tak o jedno z prvých rozhodnutí vo veci výrokov ohľadom ochorenia covid-19.

Hanajík na portáli Denníka N bloguje a tak je jasné, že portál si ho ochraňuje. „Sudkyňa neskúmala pravdivosť Bukovského výrokov, ktoré verejne spochybnili viacerí vedci či lekári. Venovala sa primárne otázke, či Bukovský mohol klamať vedome a s úmyslom škodiť ľuďom. To bloger podľa sudkyne nepreukázal,“ napísal Denník N.

Bloger vytrvalec

Napriek výroku súdu, bloger trvá na tom, že Bukovský je „hoaxer a dezinformátor“. Podá odvolanie a rozhodovať bude ďalej krajský súd v Trenčíne. Povinnosť dokazovať zámernosť klamlivých výrokov je podľa neho nespravodlivá a prísna: „Povinnosť dokazovať úmyselné konanie je príliš prísna. Proti rozsudku sa určite odvolám,“ reagoval bloger.

Doktor Bukovský OSTRO Sabakovi: TOTO spôsobila vaša HYSTÉRIA A TEROR!
Pandemická amnestia alebo pandemická amnézia? Známy lekár Igor Bukovský vo svojom statuse na sociálnej sieti pripomenul televíznemu infektológovi Petrovi Sabakovi, kto tu dva roky šíril hystériu, psychický teror a umlčiaval odbornú aj spoločenskú... Čítať ďalej
09 | 12 | 2022 | Diana Zaťková

Podľa Denníka N Bukovský rozsudok víta. „Mám v rukách prvé spravodlivé rozhodnutie súdu,“povedal lekár, ktorý je známym kritikom pandémie Covid-19. Dokazuje to aj v jednom z posledných príspevkov na sociálnej sieti.

Bukovský spúšťa boj proti štátu, no výsledok mu je jasný

"Štát a jeho lokaji v médiách a firmách ešte stále bez zábran cenzurujú kritické otázky napríklad o rizikách očkovania mRNA vakcínou proti C19, ale vraj „nemôžu“ zastaviť šírenie evidentných podvodov a hoaxov, ktoré okrádajú tisíce naivných a vystrašených ľudí." Napísal v reakcii na to, že jeho meno sa zneužíva na propagáciu pofidérnych výrobkov. Vraj sa jedná o medzinárodný organizovaný zločin, pred ktorým štát zatvára oči.

Hanbi sa, Štát!

Bukovský karhá štát za neschopnosť. "Šikanuješ ľudí, ohrozuješ ich psychické aj telesné zdravie, obmedzuješ právo na názor a slobodu prejavu, porušuješ svoju vlastnú Ústavu, ale nedokážeš ani len varovať ľudí pred medzinárodným podvodom?!"

Infektológ Sabaka PRIZNÁVA: NEUVERÍTE, kto ho z covidu kompletne VYLIEČIL!
Tak sa zdá, že pandémia Covid-19 bola iba dovtedy taká závažná, kým si médiá nenašli niečo aktuálnejšie a zaujímavejšie. Aj známy vakcinačný propagátor tvrdí, že „keď Rusi zaútočili na Ukrajinu, chorobu som už neriešil“. Infektológ, známy aj z... Čítať ďalej
13 | 12 | 2022 | Diana Zaťková

"Hanbite sa, denník SME, denník N, aktuality.sk, Topky.sk a všetci ostatní, ktorí vraj „bojujete proti dezinformáciám“, ale pokojne nechávate na svojich stránkach zobrazovať dobre platené podvodné reklamy, ktoré majú jediný cieľ: oklamať a OKRADNÚŤ ľudí, ktorí sa boja o svoje zdravie!" Doplnil a pýta sa, či im nie hanba zarábať na okrádaní ľudí. "Podľa môjho názoru totiž tým, že povoľujete na svojich stránkach šíriť HOAXY a DEZINFORMÁCIE O ZDRAVÍ, za ktoré vám (priamo aj nepriamo) platia medzinárodne organizované skupiny s cieľom podviesť a okradnúť ľudí, páchate hlboko NEMORÁLNE skutky."

Aby toho nebolo málo podáva aj trestné oznámenie na neznámenho páchateľa za zneužívanie jeho mena a fotografie na účely okrádania ľudí, ktorí sa boja o svoje zdravie. Smutné však je, že už dopredu vie, že Štát „nemôže urobiť nič“."Moc a arogancia mocných vytvorila falošnú ilúziu, že my všetci ostatní, teda my, ktorí sme v skutočnosti najmocnejší, sme hlúpi a bezmocní a preto ICH musíme už iba poslúchať. Napĺňa ma strachom, hnevom a smútkom to, ako veľa ľudí dobrovoľne kladie svoju hlavu aj dušu na luciferov klát." Uviedol na sociálnej sieti.

Odkaz guvernéra Floridy výrobcom vakcín: Už sa neschováte, ideme si po vás!
Výrobcovia mRNA vakcín klamali o tom, že ich výrobky nespôsobujú žiadne závažné vedľajšie účinky . Prešetriť všetky pochybenia v súvislosti s vakcínami proti covidu má zvolaná Veľká porota. Floridský guvernér Ron DeSantis otvára v poslednej dobe... Čítať ďalej
18 | 12 | 2022 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme