Káčer: Schvaľovanie ruskej vojny by mal byť trestný čin a názoroví oponenti sa majú liečiť
17 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

"Schvaľovanie ruskej vojny by mal byť trestny čin." Myslí si to dočasne poverený  minister zahraničných vecí Rastislav Káčer (nom. OĽANO). Tento rusofóbny a proamerický minister už v minulosti tvrdil, že Rusko je v čoraz väčšej izolácii a sankcie sú jednou z ciest ako tento štát poraziť.  Svoje si však v poslednej dobe začal presadzovať tak priamo, že ľudí s iným názorom chce vylučovať zo spoločnosti a politiky. Tvrdí dokonca, že treba vyhľadať odbornú pomoc, liečiť sa to možno dá!

"Ukrajina nema nárok na existenciu. Ukrajinci neexistujú, sú to len Rusi, ktorí na to zabudli. Tí ktorí to nechápu treba pozabíjať, alebo "prevychovať" v gulagoch. Deti nahádzať do rieky. A vôbec, celý satanistický Zapad treba rozbiť a pokoriť. Zastaviť sa treba až v Bruseli. Francúzsko na výstrahu spáliť jadrovým úderom. Lebo Rusko vedie božiu vojnu. Lebo Boh je na ich strane."Píše na sociálnej sieti Káčer, s tým, že toto a mnoho iného počúvame pravidelne.Vzápätí však ihneď upozorňuje, že ten to robí advokáta Rusom a ich šialenstvu, nemá žiadne miesto v slušnej spoločnosti, nieto politike. "Schvaľovanie ruskej vojny by mal byť trestny čin. Podpora Ukrajiny nie je proukrajinska politika. Je to proslovenská politika."

Rešpekt a porozumenie? Takto asi nie, pán minister

Pokračovanie jeho statusu je však zarážajúce. Najmä z pohľadu spoločenskej výzvy na najbližšie obdobie. Nielen názor prezidentky Čaputovej ale aj  Hegera a ich zbožné želanie je nachádzanie cesty k vzájomnému rešpektu a porozumeniu. A práve politici ako Káčer sa pri tom snažia postaviť do akejsi pozície normalizátorov spoločenských konfliktov. No ich názory o tom nesvedčia! "Je to jediná cesta ako si uchovať vlastnú suverenitu a slobodu. Ruskí kolaboranti a apologéti nepatria do slovenskej politiky. A áno, problém nie sú LGBTI a ani "zvrhlosti" z Bruselu. Problém sú ruskí fašisti a pomätenosť v našich hlavách a to, že nedokážeme rozlíšiť esenciálne zlo."

Dokonca zanechal dva odkazy pre tých, ktorí by chceli v niečom oponovať, nedajbože diskutovať:
  1. "Každý kto chce napísať "som proti ruskej agresii ale...." nech si ušetrí čas a ide rovno do.... niekam inde."
  2. "Boh nepotrebuje žiadneho človeka na vedenie jeho vojny. Boh vojny nevedie. A každý kto si myslí, že koná v jeho mene, nech vyhľadá odbornú starostlivosť. Možno sa to dá liečiť." Uzavrel svoj status Káčer.

Rusofób Káčer: V sankciách proti Rusku treba pokračovať
V sankciách proti Rusku treba pokračovať, kým bude predstavovať hrozbu pre demokratickú Európu. Pre TASR to uviedol dočasne poverený minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Rastislav Káčer. "V sankciách treba pokračovať nielen dovtedy,... Čítať ďalej
12 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme