DO POPUKANIA! Lucia Ďuriš Nicholson prezradila názov novej strany!
15 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Mali sme byť všeličím. Najprv sme sa mali volať ISTOTA. Potom prišla STREDNÁ CESTA, neskôr sme rozmýšľali nad názvom STRED. V prípravnom výbore sme hlasovali aj o tom, že sa budeme volať OBNOVA," uviedla europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholson, ktorá ale napokon zvolila za názov svojej novej strany niečo úplne iné. Nesmejte sa, ak neklame, bude to naozaj TAK!

"Mali sme byť všeličím. Najprv sme sa mali volať ISTOTA. Potom prišla STREDNÁ CESTA, neskôr sme rozmýšľali nad názvom STRED. V prípravnom výbore sme hlasovali aj o tom, že sa budeme volať OBNOVA. Čo ja viem, voľajako ma žiaden z tých názvov nechytil. Chcelo to niečo svieže, niečo pekné, niečo šťavnaté, chutné. Niečo, čo v sebe skrýva pekný príbeh," uviedla na sociálnej sieti Lucia Ďuriš Nicholson. 

Nový názov strany je...

"Jablko je moderná, stredová a pro-európska strana, pripravená uchádzať sa o priazeň voličov. Je sviežou alternatívou k súčasným politickým stranám, ktoré sú ideovo alebo ľudsky vyprázdnené a už nedokážu dať ľuďom nádej. Verím, že pre mnohé Slovenky a Slovákov bude Jablko šťavnatou nádejou na lepší život v lepšom Slovensku," dodala súčasná europoslankyňa.

VIDEO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME