Jozef Lenč: JA SOM NAOZAJ BLÁZON, priznal sa Igor Matovič
14 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Ja som naozaj blázon," priznal sa v rozhovore pre denník Postoj, poslanec, ktorého meno nie je potrebné vyslovovať. A bolo toho viac," uviedol politológ Jozef Lenč. "A aby ste to nemuseli z psychohygienických dôvodov pozerať, tu je niekoľko výňatkov z rozhovoru s tým, ktorý "bojuje sväté boje," dodal a zhrnul bláznovstvo Matoviča.

Názor Jozefa Lenča, zverejnený na sociálnej sieti, ktorý je reakciou na rozhovor "Bojujem sväté boje, Igor Matovič o rozdelení OĽaNO/Rozchod s Eduardom Hegerom odhadujem na 70-80 percent, ktorý vyšiel v denníku Postoj preberáme v plnom znení.

Igor Matovič sa ponosuje

Obligátne začal s ponosou na to, že "progresívni novinári píšu o tom, že je konflikt v OĽaNO, no nie je" a vedia to všetci, ktorí neveria "progresívnymi novinárom". Tí, klamali už v čase jeho údajného "späťvytrhnutia" demisie, ktoré sa nestalo tak, ako o tom "prezidentka zlomyselným spôsobom klamala", ale úplne inak. Dôstojne a najmä odvážne. Veď pred mafiou a zdravým rozumom sa predsa neustupuje.

Ak ste si doposiaľ mysleli, že vládu povalil Sulík, ktorý "nakúpil" Borisových poslancov, tak ste sa mýlili

Podľa poslanca, ktoréno meno sa nevyslovuje, to bolo inak. "Šeliga so Žitňanskou potopili vládu, keď nepodporili presunutie hlasovania o zmene ústavy." To hlasovanie, ktoré malo do košiara vládnej koalície priviesť trio KKT (Kuffa, Kuffa, Taraba). Kvôli duu Šeliga - Žitňanská sa tak nestalo a "Sulík tretíkrát povalil vládu a svoju stranu definitívne potopil". Že to nejde dohromady? Povalil vládu Sulík, alebo Šeliga Žitňanská? To je jedno. Najmä v hlave poslanca.

Vznikne OĽaNO1 a OĽaNO 2?

Eduard Heger, jeho zamestnávateľ a celý rad "remišových", naďov a pod od roku 2020 hovoria, že sa Smer účelovo rozdelil na Smer pre "náckov" a Smer (vlastne Hlas) pre naivných. Tak dlho to hovoril, až to sami idú urobiť. No nebude to Smer, ale OĽaNO.

"My sme sa o tom, že pôjdeme dvomi cestami bavili už pred Vianocami – ako dosiahnuť, aby neprepadol žiaden hlas." Po najbližšom sneme (niekedy, keď sa poslancovi a majiteľovi OĽaNO s.r.o. zachce) nám vznikne OĽaNO 1 pre bigotných bojovníkov s progresívnymi iluminátmi a OĽaNO 2 tzv. Edove mimikry, pre tých naivných, ktorí sa po voľbách opäť chcú čudovať ako naleteli, keď sistia, že budú vo vláde, ktorú manažuje majiteľ obyčajných ľudí.

Apropo voľby

Obyčajným ľuďom už odpadla od chutí anketa s 11 otázkami aj znárodnenie vily v Cannes. Ich "pastier" dnes hovorí, že "korupcia už nie je téma, lebo neexistuje a moja kľúčová téma je bojovať proti zvrátenostiach."

„Chcem bojovať sväté boje proti korupcii, proti Ficovi a mafii, ktorá tu vládla, a popri tom svätý boj proti zvrátenostiam, ktoré nám chce niekto nasáčkovať,“ hovorí líder OĽaNO o svojich statusoch namierených proti transgenderizmu. Jeho témou je zastavenie "úchylností z Bruselu alebo z Ameriky"."

Do novej vlády po voľbách vstúpi len vtedy, ak tá zablokuje LGBTI propagandu na školách. Tú šíri najmä Progresívne Slovensko, ktoré by "najradšej v kýbli vody utopil". Lenže nemôže, lebo mafia číha. A ak to po týchto voľbách (on preferuje september 2023 - to bolo rečí, že nechce predčasné voľby) "dokopy neposkladáme, tak tu navždy vyhrá mafia.

"Ja som do politiky prišiel bojovať, proti zlu korupcie a proti zlu týchto sprostostí," ukončil rozhovor naozajstný blázon.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME