Dráčik-a chcú zničiť!
13 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

Matúš Ritomský, redaktor denníka SME vypracoval posudok, na základe ktorého zaradili webstránku hračkárstva Dráčik, ku konšpirátorom. Majiteľ Dušan Víglaský zverejňuje na stránke Dráčik, ktorá je zároveň e-shopom dlhodobo svoj názor na situácie vo svete, alej aj na Slovensku. Dnes ho zato potrestali a chcú ho umlčať. 

Majiteľ predajnej siete cez svoju stránku už mesiace prezentuje vlastný názor na dianie vo svete, ale aj na Slovensku, často zabalený do príbehu, z ktorého si môže každý vybrať to svoje. 

Niekedy ide o politické komentáre, inokedy o spoločenské a niekedy je to IBA príbeh, za ktorým iní vidia to, čo chcú vidieť!

Autorom textov je samotný majiteľ siete predajní Dušan Víglaský.

Práve na neho sa nedávno rozpútal akýsi hon na čarodejnice.

Prostredníctom výzvy "Dajte im vedieť," sa snažili Víglaského umlčať a nabádali iné siete hráčkárstva, aby s ním ukončili spoluprácu. Iní by povedali: "Chceme ho zničiť!"

Dráčik dnes opäť musí čeliť!

Iniciatíva Konšpirátori ho totiž na základe posudku, ktorý vypracoval publicista denníka SME Matúš Ritomský, zaradili na zoznam konšpiračných webov, čo môže, ale naopak nemusí samotnej sieti hračkárstva uškodiť.

Čas ukáže!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME