V Bratislave našli mŕtveho muža! Ide o ĎALŠIU vraždu?
06 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

V bratislavskej rekreačnej lokalite Železná studnička našli v piatok dopoludnia telo muža bez známok života. Telo ležalo v drevenom altánku tesne pred konečnou zastávkou MHD.

Podľa portálu noviny.sk má ísť  údajne o muža v strednom veku. Jeho totožnosť je zatiaľ neznáma. Podľa najnovších informácií ide pravdepodobne o samovraždu, muž mal zanechať v altánku aj list na rozlúčku.

"Podľa volania na tiesňovú linku 155 muž nereagoval a nedýchal. Žiaľ, pomôcť mu nedokázali ani vyslaní záchranári," uviedla pre TASR hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová. Lekár musel podľa jej slov konštatovať smrť.

"Aktuálne sa na mieste vykonávajú neodkladné prvotné úkony s cieľom zistenia potrebných informácií k náležitému objasneniu príčin a okolností tejto udalosti," dodala bratislavská krajská hovorkyňa. Polícia na sociálnej sieti doplnila, že cudzie zavinenie bolo vylúčené. O prípade informoval web noviny.sk.

Známy lekár: Kto sa cíti inak - zvieraťom, či ono, oni, ony, je to PSYCHICKÝ PROBLÉM
Lekára Lukáša Pollerta znepokojuje príbeh parížskej učiteľky tanca, ktorá musela skončiť na vysokej škole Sciences Po v dôsledku kritiky, že žiakov brala ako mužov a ženy. Je len muž, alebo žena, komentuje Pollert prípad na svojom twitterovom účte... Čítať ďalej
05 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme