Medvedev predpovedá vznik Štvrtej ríše a rozpad EÚ: Česko, Slovensko a Pobaltie sa stanú súčasťou Štvrtej ríše, Poľsko s Maďarskom obsadia Ukrajinu a v USA vypukne občianska vojna!
28 | 12 | 2022 I Ivan Mihale

Bývalý ruský prezident Dmitrij Medvedev zakončil svoju predpoveď koncoročným prianím adresovanému všetkým “anglosaským priateľom a ich šťastne krochkajúcim prasiatkam!”

Bývalý prezident Ruskej federácie Dmitrij Medvedev v rámci tradičných novoročných predpovedí na svojom twitterovom účte zverejnil niekoľko svojich predikcií toho, čo by sa mohlo stať v nasledujúcom roku. Podľa Medvedeva sa okrem iného v roku 2023 dočkajú zadosťučinení fanúšikovia Európskej únie (EÚ) vo Veľkej Británii a ich krajiny sa do EÚ vrátia.

Medvedev dodáva, že EÚ kvôli opätovnému návratu Veľkej Británie následne skolabuje a euro prestane byť využívanou menou v Európe. Ďalej potom podľa ruského exprezidenta a bývalého premiéra vystúpia celosvetové ceny ropy na 150 dolárov za barel a cez 5000 dolárov za 1000 kubických metrov plynu.

Súčasný podpredseda Bezpečnostnej rady Ruskej federácie ďalej vo svojom vlákne rna sociálnej siti rozvíja geopolitické úvahy nad budúcim vývojom v Európe. Poľsko s Maďarskom majú v budúcom roku obsadiť západné časti dnešnej Ukrajiny, ktorá podľa Medvedeva zanikne.

V strednej Európe potom podľa jeho perdpovedí vznikne tzv. Štvrtá ríša, skladajúca sa z Nemecka a okolitých satelitov, medzi ktoré zahrnul okrem Poľska a Baltských štátov aj Česko so Slovenskom. Táto ríša potom bude v budúcom roku bojovať s Francúzskom. Denník Štandard poukazuje na analógiu so stavom krátko pred a počas druhej svetovej vojny, keď sa vtedajší slovenský štát stal satelitom Tretej ríše, zatiaľ čo na území Česka zriadil Adolf Hitler protektorát.

Ozbrojený konflikt Medvedev predpokladá aj v Spojených štátoch, kde sa Texas osamostatní a následne sa spojí s Mexikom. Na záver Medvedev pripája prognózu, podľa ktorej najbohatší muž planéty Elon Musk vyhrá voľby vo viacerých štátoch USA a tie po “novej občianskej vojne” pripadnú strane republikánov.

V súvislosti s ekonomickým dianím ruský exprezident predpovedá, že nastane odlev burzových trhov a finančných aktivít z európskej a americkej pôdy do Ázie. Záverečnú predpoveď o krachu svetových bánk dopĺňa tvrdením, že tradičné meny ako euro a dolár nahradia digitálne.

Medvedev zakončil svoju predpoveď koncoročným prianím adresovanému všetkým “anglosaským priateľom a ich šťastne krochkajúcim prasiatkam!”

“Epické vlákno!!”, reagoval na Medvedevov príspevok z 26. decembra súčasný šéf sociálnej siete Twittera Elon Musk.

Zelenský vyslal Bidenovi núdzový signál
Zelenského návšteva v USA - varovanie pred porážkou ukrajinskej armády. Cesta ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského do Spojených štátov na stretnutie s jeho americkým partnerom Joeom Bidenom bola núdzovým signálom pred porážkou... Čítať ďalej
28 | 12 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!