HROZNÁ TRAGÉDIA PRI TORNALI! O život prišli štyria ľudia
04 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

K tragickej dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel došlo v nedeľu podvečer na ceste v Behynciach, časti Tornale. Štyri osoby v autách nejavia známky života, vozidlá sú mimo cesty. 

Hasiči sa snažia osoby vyslobodiť. Vozidlá zabezpečili proti náhodnému pohybu, úniku prevádzkových kvapalín a vzniku požiaru. Zasahujú štyria príslušníci HaZZ.

Ako pre TASR potvrdila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, pri čelnej zrážke v mestskej časti Behynce zahynuli štyri osoby. Polícia nehodu vyšetruje a nateraz nebude poskytovať bližšie informácie.

TASR o tom informoval Matej Peniak z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici.

VIDELA SMRŤ Kenedyho, aj Marilyn Monroe, naznačila dôvod pádu Spojených štátov
Američania boli spočiatku voči predpovediam Jean Dixonovej veľmi skeptickí. Keď však oznámila, že videla blížiacu sa smrť prezidenta Kennedyho a krásnej Marilyn Monroe a potom sa jej proroctvá naplnili, Amerika stuhla od úžasu. Verejnosti... Čítať ďalej
04 | 12 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik